Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mama42

zuju
odpusti svojim rodicom ...za ich chyby povedz co citis ked sa doma hadaju povedz ze sa preto trapis povedz im vsetko vsetko co citis ...vo vztahu k nim ...povedz im to oni si to castokrat nevedia iba domysliet alebo to nevidia

vierka

no potom som prišla svadba, úžasné šaty,...
zase som sa do toho dostala, no už som si dávala nenormálny pozor aby to nik nezistil
po svadbe, aj ked som tak málo vážila, menštruáciu som mala nepravidelnú sa mi podarilo otehotnieť, na jednej strane som sa veľmi tešila na druhej som si hned predstavila obrovské brucho
bola som zúfala,šťastná,...
prestala som zvraciať, ale jedla som veľmi málo, no moje bábo si povedalo že ma potrestá, a robilo si so mnou čo chcelo, ked som dostala na niečo chuť, tak som to hned zjedla, ale nedostalo sa to ani do žalúdku a už to bolo von, bola som v druhom mesiaci ked som skolabovala, lebo som do seba nemohla nič dostať, a to už som vtedy chcela, už mi nevadilo, že budem "obrovská"
tak ma zobrala záchranka do nemocnice, kde som bola napojená 2 týždne na infúziach, lebo aj ked som sa napila čistej vody, tak šla zo mňa von
vtedy nastal zlom, lebo som niesla zodpovednosť za to malé

mama42

zuju
gabina ti to tu pekne napisala preco cakas co urobia rodicia preco chces aby urobili nieco oni? oni su mozno bezmocni trapia sa bojuju s tym a dufaju ze sa to napravi ze sa to raz skonci ak si uvedomujes ze potrebujes pomoc vyhladaj ju sama mas uz 18 rokov?
vies ani rodicia nie su dokonali aj rodicia su len obycajni ludia aj keby sme chceli aby boli dokonaly aby boli nasim vzorom..
su omylni ako vsetci maju svoje chyby aj prednosti niektori mozno maju viac chyb mozno sa aj snazia aby ich nemali mozno to neni v ich moci byt lepsimi rodicmi..
je velmi tazke byt dobrym rodicom pre niektorych

vierka

no a moja váha klesala a klesala, mala som 45kg, chcela som sa sama ísť liečiť, ale hambila som sa povedať niekomu, že mám problém, naši niečo začali tušiť, ale stále videli , že jem tak nič z toho nerobili, lebo máme z otcovej strany, takých chudých od prírody
no potom si dali na mňa "pozor"
mama aj otec plakali, ja som sa snažila, ale nešlo to
mala som milujúceho chlapa, o ničom nemal ani zdania, mali sme sa brať mala som 23, naši povedali, že ked s tým neprestanem, tak mu všetko povedia, prestala som na 2 mesiace cítila som sa skvele

mama42

cize uz tri roky nezvracias? ani nemyslis na jedlo alebo nejedenie? mozno sa nieco v tvojom zivote zmenilo mozno to preto aj preslo

vierka

potom som odyšla do USA, tak tam som sa znova zlomila a to bol horor, ked som prišla po roku domov, tak som nemyslela na nič iné len na jedlo, a na moju postavu, hotová katastrofa, chcela som aby všetko bolo perfektné, moja práca, aby sa to nik nedozvedel, aby som bola slečna "úžasná"

vierka

ťažko, trvalo mi to až do 23 rokov, potom čo sa mi podarilo schudnúť na 49, bola som spokojná, a prestala som sama od seba