Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

vierka

no to je pravda, teraz je pre mňa prvoradá moja rodina, a pri mojích drobcoch nemám čas myslieť na to , či som oribrala deko, alebo nie
teraz mám 51 kg, jem normálne , snažím sa pravidelne, aj ked to niekedy nejde, ale som neustále v pohybe, tak fakt nemám čas taketo veci riešiť

mama42

vierka
ked budes mat opat niekedy zle dni a strach o seba znovu to urob tak ako predtym napis to manzelovi na papiera daj do knihy urcite ti pomoze ako sa bude dat
ano niekedy sa to stava ze do toho mozes opat vpadnut...ale vraj 50 percent anorekticiek a bulimiciek do toho ked sa z toho dostanu nepadnu uz nikdy...takze ty budes v tych 50 percentach ja tomu verim:-)

vierka

mám strach, že niekedy do toho zase padnem, ale povedala som aj manželovi, že si má všímať, že ako sa správam, on totiž o všetkom vie a podporoval ma vtedy, ked mi bolo najhoršie, no bol to ťažký krok priznať sa mu, urobila som to tým, že som napísala voje pocity na papier a dala som mu to do knihy ktorú mál rozčítanú, no a o 2 týždne na to som otehotnela, ale nemyslela som že som tehotná
ja držím palce všetkým ktoré s touto chorobou bojujú

mama42

vierka
ano to si abstinujuca bulimicka...ale mas novy zmysel zivota svoje deti...a preto sa cely svet nekruti uz iba okolo tvojho jedenia..resp nejedenia

mama42

vierka
ano on zachranil zivot tebe a ty si zachranila zivot jemu:-) to som uz pocula ze ked tieto zeny otehotnu a maju deti ze ta choroba vie ustupit..prajem tebe aj tvojim doetom vsetko dobre nech sa vam dari..a je super ze si z toho pekla von:-ň

vierka

nečudujem sa, lebo aj ja som strašne chcela ísť vyhľadať pomoc, ale nedalo mi to, lebo by som už nebola tá "úžasná", s ktorou sa chcel každy pozhovárať, ktorá v práci plnila výsledky na 100%, chalani za mnou šaleli,...
napíš lítok a podhoď to svojim rodičom aby začali konať, oni si totiž myslia, že sa z toho dostaneš sama, ale nejde to je to začarovaný kruh

mama42

vierka
ano rodic ak sa zacne citit zodpovedny za to ze by mohol ublizit svojmu dietatu resp ho aj nechtiac zabit vie urobit vsetko ...vtedy uz ide o zivot tvojho dietatka...mala si velke stastie ze si otehotnela..to bol fakt dar z nebies...

vierka

Teraz som veľmi šťastná, že mám mojho synčeka, teraz už ich mám vlastne 2, ale ten starší mi vlastne zachránil život