Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mama42

devilnika
okamzite s tym prestan ak si nechces znicit zivot a zdravie!

necitas na akej si stranke zdravie.sk!! tak sa nepytaj ako mas schudnut prostrednictvom anorexie alebo zvracania

devilnika666

ako by som mohla tymto sposobom schudnut spravam sa jak chvilku anorexicka a chvilku bulimicka uz 2tyzdne a nic nechudnem po kolko to zacne ucinkovat chcela by som nikae rady

vegepe

Mama42
ja si to citam, ale to staci len do rubriky co sa deje, ked ..... Ja by som mala zaujem o priamu komunikaciu - rozhovor, aj na Vas by som mohla mat par otazok ak bz ste mali zaujem

mama42

vegepe
ak si budes citat dozadu tieto stranky co sa tu pise nemusis uz s nikym kecat dozvies sa vsetko co potrebujes

vegepe

Som tretiacka na gymnaziu a pracujem na soc-ke s nazvom Vplyvy modernej spolocnosti s dosledkom na anorexiu a a bulimiu. Jej cielom je odovzdat posoltvo tzm dievcatam / mozno aj chlapcom, ktori bojuju s tymto problemom. Aby bola moja praca vierohodnejsia, chcela by som tam zahrnut rozhovor s clovekom, ktory toto peklo prezil, alebo preziva. Mohli by ste mi pomoct? Dakujem

zuju

mama42: ja uz som davno v psychiatrickej opatere ale v nej mi rodicia nepomohli, lebo oni nechcu o tom ani pocut, a povedala som im to 1000 krat

vierka

to dúfam aj ja teraz mi je dobre, nemám zo seba tie strašné pocity ako vtedy, samozrjme nebudem klamať nie je mi jedno ako vyzerám, určite by som nechcela byť tučná, to už je niekde hlboko v mojom vnútri zavŕtaný červ, ktorý keby som výrazne pribrala, tak by sa vyvrtal na povrch, no a ktovie čo by so mnou, a hlavne s mojou psychykou narobil
bulimia aj anorexia je totiž problem v hlave, a treba to riešiť v prvom rade tam, a nie na tele, to je nič
hlavne musí Vás niekto podržať
tak držím palce a držte palce aj vy mne aby, to so mnou bolo stále tak ako je to teraz, lebo sa cítim slobodná :-) aj ked som vydatá
no ved vy už viete ako to myslím :)