odhodlanie "niečo s tým urobiť" prináša so sebou aj strach. Začať sa liečiť znamená vo vašich očiach prirodzene obraz zvýšenej váhy. A z toho pramení strach a úzkosť. Tak, ako by si chcela byž hneď zdravá alebo mŕtva, nič medzi tým, tak by si chcela byť zdravá ale bez zvýšenia váhy. Nič medzi tým...Ani jedno kilo...
Hlave naprogramuješ, že už to takto nechceš. A hlava Ti to vráti s tým, aby si sa priptravila, že sa zmení váha. Snažíš sa ale nejde to. Strach. Blok. A hlava si ešte to odhodlanie pamätá...Toto presne sa udialo...
Hej, išlo mi len o to, aby som bola ok-udržala si kľudne váhu, ale aby som nepribrala. Tak prečo ale chudnem?:( Každý deň vidím, že sa ručička na váhe posunula o kúsok doľava..a nejako sa mi to "páči", neviem to pomenovať.
odhodlanie "niečo s tým urobiť" prináša so sebou aj strach. Začať sa liečiť znamená vo vašich očiach prirodzene obraz zvýšenej váhy. A z toho pramení strach a úzkosť. Tak, ako by si chcela byž hneď zdravá alebo mŕtva, nič medzi tým, tak by si chcela byť zdravá ale bez zvýšenia váhy. Nič medzi tým...Ani jedno kilo...
Hlave naprogramuješ, že už to takto nechceš. A hlava Ti to vráti s tým, aby si sa priptravila, že sa zmení váha. Snažíš sa ale nejde to. Strach. Blok. A hlava si ešte to odhodlanie pamätá...Toto presne sa udialo...
Miška, je to Tvoje bruško, hladkaj si ho...Aký máš k nemu vzťah? máš ho rada alebo ho nenávidíš? nemôžesš sa naň pozrieť, keď si najedená? bočíš pohľadom? zakrývaš ho pod mikinu?
Gabi, ale jedno nechápem..napísala som, že o to nestojím, ale....začala som menej jesť a chudnúť...fakt som rozhodnutá, tak prečo robím teraz to, čo robím?- že jem len samé blbosti a málo:(
Gabi, ja ho mám väčšinou ploché, a keď je vypuklé po jedle, tak je pravda, že som ho nenávidela, nechcela som ho, chcela som si ho odrezať, ale teraz...mám pocit, že to telo začínam mať radšej...trvá to teda pár dní+ to rozhodnutie nevychudnúť na kosť, neskončiť v nemocnici medzi 4 stenami s infúzkami..nestojím už o to..
Viem, že teraz napíšem hlúposť, ale nechcem už prežívať a trápiť sa. Chcela by som radšej zomrieť- bez bolesti, bez nemocnice, proste z minúty na minútu, alebo sa z minúty na minútu presunula ďalej v živote, aby bolo všetko ok...úplne všetko...nič medzitým nechcem:-(
Miška, je to Tvoje bruško, hladkaj si ho...Aký máš k nemu vzťah? máš ho rada alebo ho nenávidíš? nemôžesš sa naň pozrieť, keď si najedená? bočíš pohľadom? zakrývaš ho pod mikinu?