Gabi, umytá a nakrémikovaná už som, ešte vycikať a môžme ísť, už aj tabletka mi pomaly zaberie:-)..a ešte si dám nejaký teplý obklad na to bolavé bruško:-(....Tak dobrú noc a nech Ťa blšky štípu celú noc:)
Fajn, tak to sa mi páči viac...Strach je dobré znamenie...Len sa pekne boj, len si uži strach, musím priznať, že sa z toho teším...
Keby Ti to bolo voľné, je to horšie.
Miška, umyť, vycikať a spať:-)))
Gabi, a to je to, čomu nerozumiem! Ja totiž padnúť už nechcem! Chcela som zomrieť, vyhladovať sa na smrť, ale už to nechcem! Preto neviem, prečo robím toto. Naozaj to už NECHCEM!!!!
ideš dolu vodou. Ale myslím, že sa Ti to páči...To je zle, Miška, veľmi...Padneš možno úplne na dno alebo si rozbiješ držku, čo v konečnom dôsledku znamená, že sa snáď niečo udeje...
Tých 3,5kg bolo menej dnes ráno..do zajtra ale kilo za dnešok priberem, tým som si istá....a ani neviem, či mi to vadí...behá mi hlavou, že to zajtra vykompenzujem....ale to len preto, že mám dnes nejaký kritický deň, ráno budem rozmýšľať už ináč..
ja odpadnem, co robim?!!
Miska, paci sa ti chudnutie, paci sa ti, ze vaha ide dolu, jes menej, zakazane potraviny ta stresuju...co asi tak myslis, ze sa deje?
Gabi, teraz som si spomenula...Povedala som si, že PPP nechcem, netúžim už o rozruch kvôli PPP- malo to hlbší význam. Ale vlastne som si pri tom aj povedala, že nevadí, keď priberem...a ubrala som ešte viac na jedle a za 9dní som schudla okolo 3,5kg- necvičila som, neužívala preháňadlá, omezila som len stravu..