vegepe
uz som napisala asi 6 krat tuna text ale som ho vymazala teraz momentalne sa mame moc fajn a vztah sme vzdy mali dobry kamaratsky..len som robila chyby ktore sa snazim uz nerobit a dcerka sa ma moc fajn:-)) a ja som rada
mama42ked som bola na psychiatrii otec mi vynadal ze ho privediem do hrobu, ze ked sa mu nieco stane tak je to moja vina, mama ze som jej znicila zivot, staci?
ja som citila v prvom rade velku vinu za to co sa jej stalo uvedomila som si chyby ktore som robila a na ktore ma viaceri upozornovali velmi som ju ochranovala nedavala jej volnost
no to urcite nemoze byt pravda takato strasna vec sa nemohla stat mojej dcere a celej nasej rodine boze kde sa stala chyba?
moja dcera ma chorobu ktora je velmi vazna a ktora nie je ako rakovina ze za nu nik nemoze za tuto chorobu citi vinu predovsetkym mama ak si uvedomi o com ta choroba je co ju spusta a tak
devilnilka
mas rozum? toto nieje sposob ako schudnut, ale ako si znicit zivot, preco mas pocit ze by si mala chudnut?
mama42
skusme: co ako prve napadne mamu, ked zisti, ze jej dcera je anorekticka / bulimicka?