mis
no neviem kde byvas ak niekde na dedine alebo v malom meste tak verim tomu ze ludia nie su prijemni k vam ..ludia su casto krat zli ...vo vacsom meste myslim ze to tak neni
mis.
ja som bola vcera na plese takze dnes som iba tak zasivala:-)
a povalujem sa a sedim pri nete a pri telke no ukazkova mama:-)
misula necvic to tebe urcite neprospieva
neviem zuju asi si nevedia priznat ani trosku viny neviem co poradit ... ja byt dievca ako ty...tak by som sa skusila osamostatnit zmenit zivot ist niekde byvat s kamoskou do prenajmu privyrabat si popripade studovat externe a zarabat si..neviem inak co povedat myslim si ze v takom rodinnom zazemi to tvojmu lieceniu nebude prospievat
mama42, ajoj. Dopiekol sa tvarohovo-čokoládový..A nie, nemala som:(..veď to ani nejde..Už som dnes 2h cvičila, viac nemôžem, lebo mamka ten rotoped vyhodí z balkóna:(...ale keby som mohla, išla by som ešte:-( Ako sa dnes máš? Čo si dnes robkala?
ahoj zuju
no je to tragedia pre vsetkych kazdy sa s tym vyrovnava po svojom.niekto tazko tvoji rodicia asi velmi tazko..ja mam aj dalsie deti a tiez im niekedy poviem ze ma privedu do hrobu:-) aj ked nemaju ony anorexiu
no mozno tvoji rodicia by si mohli tiez uvedomit ze to co sa ti stalo nie je iba tvoja chyba ale aj ich