mis
to co ti tu pisem vies ze by ti povedala kazda psychologicka a vies ze to musis robit ak chces pokrocit k svojmu vylieceniu aspon kustik..((((
ja to nemozem s kludnym vedomim citat ak citam ze si chora a tucna....((( ake mas bmi??? miska ved ty vies ze tvoje bmi je velmi daleko od tucnoty
mama, naši si to proste neprajú, naozaj to neviem vysvetliť....a keď som ku psychol. chodila, tak mi každý deň hovorili, že som blázon, alebo si robili stále srandu...
MISKA
zjedla si za cely den 2 rohliky a jeden pomaranc a zda sa ti ze si pazrava???????????????????????????????
mas jest 5 x za den skus to zajtra kazde 2,5 hodiny nieco 5 x za den skus to
misha
viem ze vies co mas robit
viem ze tazke je to robit aj ked vies ze keby si to robila tak sa mozes vyliecit
viem ze vies ze je to iba v tvojej hlave
viem ze jej nevies rozkazat
viem ze tvoje chcenie sa vyliecit nestaci
IBA JEDNO NEVIEM AKO MOZU VASI NECHCIET ABY SI CHODILA K ODBORNIKOM????
mama42, ráno som mala 2rohlíky so šunkou, potom som od 13 do 15h tvrdo makala na rotopede, a o 17:30 som mala MEGA pomaranč, mal snáď aj pol kila (nevážila som ho)..ak zajtra nebudem pažravá ako dnes, tak cvičiť nebudem..a vyliečiť sa chcem, ale ako som písala, nechcem pribrať...ale už nechcem asi ani chudnúť...už mi toľko nevadí, že som tučná..
mama42, naši si neprajú, aby som k nejakým odborníkom chodila...už som urobila dosť hanby kvôli PPP..viem, že je to moja vec, a že k dr. môžem ísť aj sama....ale ani to tu nechcem už rozoberať....načo? Ja viem, čo mám robiť, čo by bolo najlepšie....
misha
vedela by si napriklad zajtra vydrzat bez cvicenia?
vedela by si si teraz dat kusok kolaca?
co si mala na veceru? dufam ze nie pomaranc
boze pisem ti takto aj ked viem ze to nechces aby som ti pisala nechces to pocuvat
som uz ako tvoja mama( ale ver tak ako ona aj ja to myslim dobre