Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lencok

a mishka ja ti jednoducho verim! a basta, verim ze tento tyzden si uvedomis vela veci a verim tomu ze pojdes za odbornikom, ktory ti vzdy bude ochotni podat pomocnu ruku, jednoducho verim ti.

mama42

mis
kazdy ma narok na liecbu aj ty a kazdy lekar ma povinnost ta liecit...a ked ti psychiatricka povie ze musis ist do liecebne tak musis lebo ona sama ked ta vidi tak vie ze ona sama ti ambulantne nedokaze pomoct ...poradi ti to najlepsie co vie...chod do nemocnice..vies ze ti to poradila a vies ze v nemocnici je fajn ze su tam fajn lekari preco ich nechces ist pozriet?????

lencok

mishka nikdy nie je neskoro!!!nikdy, dokonca mozes ziskat este viac ako si si vobec kedy myslela. Ak sa vyzdravies, mozes vela ziskat, vela pochopit. Inak ludia ktori spadnu do nejakej zavislosti a dostanu sa z nej, su velke osobnosti! Pretoze do zavislosti sa dostat je lahke, zbavit sa jej je tazke, ale mozne! a potom ten krasny pocit, vyhrat sam nad sebou je uzasny...uz len ten pocit kracat vpred za svojim uzdravenim je uzasny!

mama42

mis
vies umierajuci s dierou v bruchu vyvodom na smrtelnej posteli stale dufa stale ma nadej az kym nedodycha ze sa nieco napravi nevzdava sa do poslednej sekundy a ty to tu vzdavas vsetko si stratila ano a vzdavas to hovoris ze sa to uz neda ziskat spat..vsetko sa da len my musime chciet mozno nie uplne vsetko ale vela mozeme urobit ....je to len a len na tebe na nikom inom

mis.

Lenčok, ja som tých podávaných rúk mala veľa a nikdy som ich nevyužila tak, ako som mala. Za to, že som "niekoho" využívala, kradla mu čas (odborníci), tak si myslím, že nemám nárok už na liečbu...

mama42

mis
nik si tu o tebe nemysli ze si debil...ani vegepe..ci ako sa vola ...len si o tebe myslime ze si chora a ty vies ze si a ty vies iste ze sama si s tym neporadis aj ked ako budes chciet
a ty vies ze to vsetko robis je v konecnom dosledku len tvoje a jedine tvoje rozhodnutie..nema s tym nic ani tvoja mama ani psycholog ani sused nik
a musime vsetci niest zodpovednost za svoje konanie a svoje spravanie sa k samemu sebe k svojmu zdraviu
kazdy z nas za to nesie svoju vlastnu zodpovednost takze v konecnom dosledku ked sa ti nieco stane bude to len preto ze ty si to tak chcela a vsetko pre to robila aby sa to stalo...ty vies vsetko.....len sa musis rozhodnut ...je to tazke a niekedy sa to mozno ani neda rozhodnut sa spravne lebo cast teba ti hovori ze to je spravne druha cast teba sa brani to urobit a ani to spravne neurobi... pretoze tvoj problem vzdy jestvuje

lencok

ja vsak verim ze mishka zasne rozmyslat trosku inak a ze raz pride na toto forum, a napise bola som u odbornika, som odhodlana liecit sa

mis.

mama42, tých dôvodov je už niekoľko..ale prvý bola len túžba schudnúť 3kg..vďaka tomu som spadla do PPP, vďaka tomu som začala všetko strácať, a vďaka tomu, že som všetko stratila, tak kvôli tomu sa mi nedarí z toho dostať, pretože všetko to mám stále pred očami...trápi ma, že som o všetko prišla, a tak už nevidím dôvod, prečo by som to mala zmeniť, keďže nemám ani najmenšiu šancu to získať späť..

lencok

a skus za seba konecne prebrat zodpovednost, je to tazke, ale da sa to, postupne sa ti ulavi, a neboj sa tej zodpovednosti ako si pisala