Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lencok

mishka ja dufam ze si konecne pochopila, zivot nestoji na tom, kolko kto vazi, ci ma o kilo,2,3,10, 15 viac, zivot je o niecom uplne inom. Zober si taku Marilyn Monroe, aka bola krasna svet jej lezal pri nohach, aj tak bola nestastna...utapala sa v alkohole. Zivot nie je o krase, nie je o tom kolko vazime. Zivot je o laske, o tom ako si vieme vazit samych seba i druhych, o tom kolko lasky vieme rozdavat. zivot je o tom ako vieme bojovat, ked mame problemy.

mis.

Toto neznášam...keď prídem na fórum sa porozprávať, len tak o bežných veciach, nechodím sem stále rozoberať svoju zbytočnú chorobu..zrazu sa niekto pripojí, píše mi svoj názor a po niekoľkých hodinách mi povie, že to bolo zbytočné, že strácal so mnou čas...ja som ale nikoho predsa nenútila, aby tu so mnou bol, aby MNE obetoval svoj čas...už som Ti predsa na začiatku napísala, že sa k tomu vyjadrovať nechcem, pretože hneď na začiatku som vedela, že ma to nezmení..Neprišla som si sem písať o jedle. Neznášam, keď mi stále niekto rozpráva o výčitkách, kalóriách, pretože už ma to nebaví počúvať. Nehľadám žiadnu novú kamošku s PPP, pretože už som v tomto "dospela"...Otázky typu koľko vážim, meriam, či vraciam, či užívam preháňadlá, čo som jedla, ako sa najlepšie chudne atď, proste ma to otravuje!!!! Už ma to otravuje! Som strašný sobec, viem to, tiež som sa pred pár rokmi pýtala tieto isté otázky, ale...to je jedno..Najlepšie bude, keď tu na fóre už nebudem, nebudem nikomu kradnúť čas, nebudem sa stále sťažovať, plakať, "kričať" o pomoc...keď sa bude mať niečo stať, stane sa to...Majte sa, nech sa vám darí, bojujte, a podchyťte chorobu včas, kým nie je neskoro....Ahojte.

mama42

mish
kludne si aj poplac ale ani ten plac ti nepomoze...pomozu ti iba tvoje skutky ................raz mozes mat rodinu presne deti muza tvoja mama vnucata ale ty to nechces ty chces tusim fakt iba umriet...

lencok

a ty nechces zit pre svoje dietatko ktore raz mozes mat??? pre svojho muza, ktory ta bude lubit??? pre zivot , ktory ti dala tvoja mama? pre lasku, ktora je to najdolezitejsie pre cloveka???

mama42

mis
ty ked si hnusna tak si hnusna iba na seba mne neublizis.....fakt aj keby neviem co si mi tu povedala nie som tvoja matka ani nic take..kludne mi vynadaj..kludne povedz nech idem so svojimi radami do kelu ...sa ti mozno ulavi a zoberies si kusok kolaca a kludne mi nadavaj pri tom ja to znesiem

lencok

mishka ja som tiez kedysi cakala so zalomenymi rukami na nejaky zazrak co ma postavi na nohy, myslela som ze vsetko je v mojej moci, az kym som nepochopila ze potrebujem pomoc, kazdy kto ma nejaky psychicky problem, mal by ho odborne riesit. nechaj svoje telo svojim telo, teraz bojuj o svoju dusicku. vies co vsetko este mozes zazit, ty to vies, a ja viem ze si to uvedomujes a verim ze pozbieras vsetky sily a pojdes k odbornikovi.