Toto neznášam...keď prídem na fórum sa porozprávať, len tak o bežných veciach, nechodím sem stále rozoberať svoju zbytočnú chorobu..zrazu sa niekto pripojí, píše mi svoj názor a po niekoľkých hodinách mi povie, že to bolo zbytočné, že strácal so mnou čas...ja som ale nikoho predsa nenútila, aby tu so mnou bol, aby MNE obetoval svoj čas...už som Ti predsa na začiatku napísala, že sa k tomu vyjadrovať nechcem, pretože hneď na začiatku som vedela, že ma to nezmení..Neprišla som si sem písať o jedle. Neznášam, keď mi stále niekto rozpráva o výčitkách, kalóriách, pretože už ma to nebaví počúvať. Nehľadám žiadnu novú kamošku s PPP, pretože už som v tomto "dospela"...Otázky typu koľko vážim, meriam, či vraciam, či užívam preháňadlá, čo som jedla, ako sa najlepšie chudne atď, proste ma to otravuje!!!! Už ma to otravuje! Som strašný sobec, viem to, tiež som sa pred pár rokmi pýtala tieto isté otázky, ale...to je jedno..Najlepšie bude, keď tu na fóre už nebudem, nebudem nikomu kradnúť čas, nebudem sa stále sťažovať, plakať, "kričať" o pomoc...keď sa bude mať niečo stať, stane sa to...Majte sa, nech sa vám darí, bojujte, a podchyťte chorobu včas, kým nie je neskoro....Ahojte.