Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

lencok, ja som zo západu...a nechcem už pomoc nikoho. Už som pootravovala veľa ľudí- vrátane psychológov, psychiatrov, veľa ľuďom som ublížila kvôli PPP, takže teraz je to len na mne...

betka20

mama42: mozno to nie je prejedanie no mne je teraz strasne zle.Ale neboj nepojdem to vyvratit.Nemozem pretoze sa chcem vyliecit

betka20

vegepe: ak chces pomozem ti.Ale odpoviem iba na tvoje otazky ja sama nebudem pisat o tom.A pytaj sa ohladom bulimie o tom viem viac

mama42

betka20
ani 5 buchiet nie je prejedenie sa...ale styri buchty su uplne idealne..:-) vobec si sa neprejedla nemaj z toho vycitky bud na seba hrda ze si ich zjedla a nevyvratila..si super...hovor si TERAZ spolu so mnou SOM SUPER SOM SUPER SOM SUPER...tadeto vedie cesta k uzdraveniu:-)

mis.

mama42, ja to viem....buď zomierajú na samovraždu, alebo na rozvrat vnútorného prostredia, alebo im zlyhajú vnútor. orgány..

lencok

mishulka dobre bolo, som sa poprechadzala, nakoniec som bola aj na veceru v restauracii
mama42 ja by som jej rada pomohla, ale ja byvam daleeeeko, tiez zilinsky kraj, som len tak napisala ze keby byvam tam kde mishka tak sa s nou dohodnem a pomohla by som jej, lebo viem ake to je, ked niekto uz naozaj nevie co so sebou

mama42

mis
preco sa o nej nechces rozpravat??? preto ze si myslis ze si tucna alebo preto ze si myslis ze si velmi chuda..????

betka20

mama42:to je normalne? obyvykle keby som si dala este jednu tak by som uz videla na wc-kom a vyvratila to.Pretoze by som to povazovala za prejedenie