Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lencok

jednoducho treba papat je to normalne,a vy to viete, tak to konecne pochopte!!! ci zjem to alebo ono, jednoducho to zjem a budem v pohode

mama42

mis
ked chces rozpravat o niecom inom tak chod na pokec tato stranka je prave preto aby sa tu rozpravalo o tejto chorobe...aby dievcata si povedali svoj nazor svoje skusenosti co im pomohlo ako sa z toho dostali .........a ty prva tu prides a zacnes hovorit ze ake mas vycitky ze co si zjedla a tak..tak potom sa uz ludia zapoja a zacnu ti dohovarat...a je to zbytocne nie to ze som s tebou kecala ale to ze ty to nechces pocuvat prijat...a preto ti to ludia hovoria aby si si to uvedomila a skusila s tym nieco robit..kazdy to skusa ti dohovorit

mis.

betka20, a Tebe chcem povedať tiež niečo! Neviem, či si padlá na hlavu, alebo máš problém inde...máš 15, každý deň čítaš o PPP, o následkoch, o tom, ako skončíš v sračkách, ako si dosereš celý život, ale i napriek tomu to skúšaš a robiš to naďalej. Ja keď som s tým začínala, bola by som len šťastná, že mi niekto ukáže, ako môžem dopadnúť...Lenže vtedy sa o tom vôbec nepísalo, a teraz je toho toľko...preber sa!
Zbohom..už končím...

lencok

betka 20, rozhodla si sa spravne, papaj 5 krat denne, 4 buchty nie su vela, ak sa ti zda, spapaj len tri;-), drzkaj sa a pokracuj v takmto stravovani, drzim palceky:-)

lencok

mishka ale nikto ta tu nechce sam od seba rozoberat, ludia sa ti snazia pomoct, mozeme pokecat o niecom inom, lenze ty aj tak nakoniec skoncis pri jedle. ja som s tebou nikdy nestracala cas, len som chcela s tebou pokecat o beznych vecickach, popripade poradit. tak sa na toto forum nehnevaj, ked niekto vola o pomoc, clovek sa snazi pomoct. Bud silna miska, prajem pekny vecer