Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mama42

lencok
neviem lencok pretoze misha dnes rano zjedla dva rohliky a potom jeden pomaranc...a hovori o sebe ze dnes bola velmi pazrava..(

mama42

chod si dat kolac a vtedy ti uverim ze sa chces vyliecit..maly kusocek...ja pockam kym ho zjes...ak si ho nedas tak idem prec je to zbytocne..ti to vysvetlovat..ty musis skutkami seba samu presvedcit ze sa chces vyliecit..nie iba recami

mis.

Leni, ja si myslím, že som konala už dosť, ale svojou blbosťou som tým vlastne nič nezískala...naozaj som bola už u veľa psychol., ale keďže som si stále hundrala to svoje, liečba nemala zmyseľ...

mama42

misha
asi si viem predstavit co sa v tebe deje bojuje tvoj rozum tvoja choroba s nasimi vetami ...ktore si v kutiku uvedomujes ze su pravdive ze my mame pravdu nie ty....
chod si dat kolac misha..chod si ho dat uvidis ze ti nic nebude...fakt nic...sakra ak ta bude boliet brucho povedz si to nic nie je...mna naozaj neboli ...pretoze ta naozaj neboli ty si to len nahovaras

lencok

neviem co je zbytocne a co nie, ale nemozem sa divat na to co ti mishka pise, chodi na toto forum, a tak kym sa da, budem jej neustale opakovat ze potrebuje pomoc. nepozname sa, ale vserko tu pisem uprimne od srdca, lebo viem ako sa citi clovek, ktoreho zradila vlastna psychika. A preto dufam ze aspon jednu jedinu vec je da toto forum, a to ze pochopi, ze musi zacat konat!

mama42

ved tam nepojdes umierat..pojdes tam urobit nieco preto aby si prezila aby si zila...fakt ti ten zivot ani trochu nestoji za to??? povedz??? (((