lencok
vies niektori maju tej sily viacej a niektori menej ...si super ze rozmyslas takto skoda ze neviem nic urobit preto aby takto rozmyslala aj misha
Leni, súhlasím, ale keď ten človek je doslova už "otravný", tak to postupne prestane baviť aj toho, kto pomáha.
mama42,
neviem odpovedať na otázku...ja sa chudá necítim, to je všetko...už som sa pred 10?dňami zmierila s tým, že chudá nikdy nebudem...
vegepe,
možno sa Ti zdám dosť vygumovaná, ale viem, aká je normálna váha...nie som debil...
miska nejde o strapnovanie, ide o ludsku pomoc...ide o pomoc cloveka cloveku, ja ti poviem pravdu ze bez mojej psychiatricky by som dnes bola neviem kde, nechcem na to ani pomysliet...tiez som si musela vela vytrpiet, ale mam silu bojovat...pre seba, pre moju rodinu, ktoru si raz chcem zalozit, pre svoje dietatko, ktore chcem vychovavat...je to este daleko, ale sustredujem sa aj na tieto veci...lebo citim ze sa mozem cez vsetko preniest, a rovnako kazdy z nas ma v sebe tu silu preniest sa cez velke tazkosti. Aj o tom je zivot.