Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

dokonca ked som mala 29 kg, anorexia bola taka silna, ze keby mi povedali, ze bud zjes bobulu hrozna alebo ti zabijeme celu rodinu, tak si ju dam vyvrazdit. O tom, ze mne visel zivot na vlasku a nedokazala som vypit osladeny caj ani nehovorim. Kvôli jednemu jadierku som bola schopna hodiny cvicit.

timka

uz tyzden akoby som stratila chut do zivota, lebo doteraz som sa z roboty furt ponahlala domov, a dobala som do hrncov a vypluvala, ale teraz dojdem domov a casto placem, lebo neviem co mam robit.

Inak vy môzete hovorit, ze ked sa najes, nemysli na to, rob nieco iné. Ale to sa nedá. Ja si napr sadnem k tv alebo citam, ale furt mám myslienky tam, ze naco som jedla, kolko som jedla a nie som schopna vnimat to co citam.

smejka1

jaaaaj ludia vy ste riadni..tak ja tu drzim drastak dietu ze jem len raz za den normalne a potom len zeleninu,a vy sa tu trapite s anirexiou a bulimiou...tucnota sa da odburat,len tazkym usilim..to mam tazke...ale zatial som nepochopila,AKO nejaky clovek moze mat strach z jedla...ked ho vidi...nechapem....ale je to choroba,ako aj tucnota:/asi

mama42

timka
este po tak dlhom case ta fakt bavi mat vycitky z jedenia? mna by to fakt nebavilo zaoberat sa tym 6 rokov...neblbni:-)

mama42

je lepsie si nakladat na tanier ...a kasli na vycitky ....to si moc toho teda dnes nepojedla ....skus si dat normalny obed..malej porcii na tanieri sa zlaknes a cely hrniec zjes...ani nevies ako tak je lepsie si to dat na tanier myslim si hoc aj sa toho zlaknut ale povedat si ved normalny tanier je normalna porcia

timka

ja 2 kávy a jeden velky grep. a trocha som dobala do corflakov. Ja mám problém, že sa neviem najest z taniera. Aj doma vzdy nad hrncom a potom sa niekedy uvedomim az ked je uplne prázdny. Takze nikdy neviem kolko zjem. A to ma trápi. Ale zas ked si naberiem a uvedim, čo i len polovičnú poricu, zlaknem sa a mam potom z toho vycitky.

mama42

timka
jedla si uz dnes nieco?? ja som vypila dve kavy dala si rano taku pletenku so sunkou som si kupila v bufete na obed polievku ryzu maso a kysle uhorky sme k tomu mali...to je uplne normalna strava..este by som mala mat nieco na desiatu ..