Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mama42

timka
no a mas aj zmysel pre humor ze prachove zaveje ono tie mesacne su take belsie hustejsi vzor:-))
teraz mas idealnu vahu k svojej vyske a kludne si daj vecer doma rezen 1 zjedz ho 2 pagace a 1 orechovy kolac to nie je vela to je akurat nezjedz viac aby si nemala vycitky z toho co som napisala ver mi ak zjes vycitky nemusis mat
drz sa:-)

smejka1

MAMA42
aj mne sa tak zda ked citam tieto riadky..ale ja mam 12 rokov,a preca ked pozuvazujem nad tym, chapem,ako sa mozu citit...ale aj tucnota je hrozna choroba.mam 163cm okolo,a 73 kh!to uz preesahuje medze..ale uz mam dietu,lebo musim schudnut a riadne

timka

inak moja pôvodna vaha bola 60 kg. najmenej som mala 29kg a najviac 80kg . To z tých 29 na 80 trvalo necelý polrok vplyvom antidepresiv a jedenia a nejedenia z hrncov. Proste mam total rozhadzany metabolizmus. Teraz mam 169cm/57kg a 25rokov bude za par mesiacov (ak zatial dozijem) lebo som sa uz naucila zit pre dnesok (len to nefunguje pri jedle, tam, si neviem povedat, ze nemysli na zajtra)

O chvílu padam home a vôbec sa netesim, lebo este mame rezne a pagace a orechove kolace

timka

ja som cely den v robote. kazdy den aj v sobotu ale len do 12. a doma mam uz prachové zaveje, ale vobec ma to nebere. naco to utierat, ked za tyzden to je take isto. a ci je tam tyzdnovy alebo mesacny prach, na tom nevidim rozdie.

inak ja nemam a nikdy som nemala problem otvorene hovorit o mojej chorobe ci pocitoch. A nikdy neklamem co som zjedla (len obcas pred mamou aby mala klud)

mama42

timka
nevies doma co mas robit...neda sa niekam zajst??? asi je podla mna najhorsie pre teba iba tak sediet doma a mysliet na jedlo .... podla mna da sa ist napriklad do kina alebo do restauracie na kofolu s kamaratkou alebo do muzea:-) len asi netreba sediet doma a mysliet furt na to

mama42

timka
vies ja sa len cudujem tym dievcatam ktore su este len v pociatkoch a citaju tvoje riadky..ze sa nesnazia s tym nieco robit...

mama42

timka
no vidis tak oproti tomu co tu pises ze by si vedela vyvrazdit rodinu kvoli kusku hrozna ...tak by som povedala ze teraz si na tom moc dobre ale fakt ber to ako uspech...ze si dnes dokazala zjest uz tolko..fakt neexistuje nic okrem jedla comu sa dokazes venovat...alebo na to mysliet?? vobec nic??
nevies co mas doma robit?? co tak upratat si alebo umyt okna alebo ja neviem:-)) sa mi zda ze svoju chorobu uz beries celkom tak z nadhladu a myslim ze to je fajn...
nepozeras mojsejovcov???? ani vtedy neprestanes mysliet na jedlo:-)) pri nich sa mi rozum zastava:-) tak ftedy fakt na nic nemyslim