Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

betka20

casopisy televizia internetove stranky a slova ludi na moju postavu ktory mi hovorili ze by som mohla trosicka schudnut

mama42

betka20
to nemozes vediet ze sa to potom zmeni ked budes chuda...
preco postava je u teba najdolezitejsia? co ta k tomu doviedlo????

betka20

nie nekladiem na prve miesto lasku.ale postavu.Viem ze to je chyba ale zmeni sa to ked budem chuda.Nevsimat?ved to prave robim v stvrtok som vracala naposledy

mama42

betka20
a myslis si ze len tak chalani babam nehovoria ze su pekne...urcite to nehovoria vsetkym babam...skus si to zacat vsimat

mama42

betka20
a co tak prestat si ju vsimat??? ze co ti hovori??? urob sa hlucha nech sa ta sprosta bulimia s tebou prestane rozpravat:-) normalne ju ignoruj ako castokrat ignorujes urcite v skole ucitelku ona ti vravi vnimaj ma pocuvaj a ty nist:-) kasles na nu..viem to zo svojej skusenosti:-))

betka20

no pacim dvaja chalani ma chcu a plno mi ich hovoria ze som pekna.Ale ja viem ze to hovoria iba tak.A ti co ma chcu nemozu mat radi taku tucnu a zlu babu.
No nazory menime to si si vsimla dobrte ale to preto pretoze raz hovorime mi a raz nam to diktuje ona

mama42

betka20
ved prejest sa mozes boze kolko krat som sa ja prejedla zato som to nehovorila hned svojej mame:-)
ale ked budes zvracat tak to povedz...ale aj tak ti neverim ze to povies vy tu casto menite svoje rozhodnutia priam z hodiny na hodinu..