Bulímia,anorexia

timka

chcela by som navrnut (halvne miske ak ju uz preslo podrazdenie na seba aj cely svet) ci by sme si nemohli niekdy viest nejaky dennik kolko jeme a porovnat si to. Lebo mne napr. pomohlo ked som bola v nemocke a videla som, ze normalny ludia kolko toho zjedia (napr aj 4 buchty bola normalna večera a este si potom iste dat na izbu nieke ovocie a iné)

mama42

timka
to tvoje zuvanie a vypluvanie to je tiez prejavom anorexie?? to som zatial este nepocula ty jedina tu toto pises ze to robis
zato sest dni si vydrzala tak to je moc fajn:-) od dnes zacni znova a skus prekonat rekord 6 dni ..skus vydrzat napr. sedem:-)

mama42

timka
verim ze straca trpezlivost je to pre vsetkych tazke fakt tazke nie len pre teba pre vsetkych ktori s tebou ziju ktorych sa to dotyka takisto pre otca surodencov ...vsetci sa kvoli tebe isto trapili a prezivali to po svojom..skoda ze o tom mama tvoja nechce pocuvat ...myslim si ze by mohla..snada to jedine by mohla aspon ta pocuvat

mama42

betka20
preco prave ty? proste mala si na to psychicku preddispoziciu proste to sa stane ..za to nemozes fakt nemozes...ale za to uz mozes ze da sa s tym nieco robit a ty nerobis...keby ze ides za psychologickou tak by ti iba povedala mozno aby si chodila k nej to neznamena ze ked k nej pojdes musis hned ist do nemocnice tam ta nemoze donutit ist nikto

mama42

BETKA20
pretoze si chora mozno by stacili sedenia so psychologickou a hned by si si s tym nezvladnutim prejedenia sa mala mensi problem

timka

mama42: ach mat tak taku mamu ako ty. Moja mama po 6 rokoch trápenia so mnou uz stráca trpezlivosť. A ked mi včera hovorila, aby som si dala zas predpisat antidepr. ,že mi zas šibe, tak som jej povedala, že ona nevie vobec nic o tom co som ja jedla a nejdla a co som s jedlom robila. Skryvala som to. A ked som jej zacala hovorit ako sa citim, tak mi len povedala, že ona nechce nic o tom pocut, ze ked nemam normalne reci, nech som radsej ticho.

betka20

mama42: ja vydrzim nevraciat ale chcem schudnut a ked sa prejem musi to ist von.A ked sa prejem obcas nevyvratim to ak to bude kazdy den alebo kazdy druuhy budem vryciat.Hovorila som ze sa chcem vyliecit ale preco vzdy dojdem k tomu ze to nie je pravda?preco existuje nieco take?preco prave ja?

mama42

betka20
ono si to tusim protireci ale no nist ..ved ako som tu uz raz povedala...komu niet rady tomu niet pomoci...ak budes stale hovorit o chudnuti...myslim ze stale budes mat problem s bulimiou ked si uz s nou raz zacala...ale budis...
tak ako minule alternativa hovorila zbytocne je vam tu dohovarat a radit lebo vy si aj tak urobite po svojom asi to fakt nema zmysel..ale nech sa dari ...budem ta citat ze ako pokracujes..

betka20

kazdy sa uci na vlastnych chybach.Ja sa nechcem zmierit s tym aka som a mishka to napisala spravne.Ja sa chcem vyliecit s bulimie viac nic vsetko ostane tak a chcem chudnut

mama42

betka20
myslim ze ty zatial este nie si v takom srabe...ak to mam tak skaredo povedat ako niektore dievcata a preto sa ti cudujem ze stale ti ide iba o postavu...
ved tu snad citas to ake su niektore dievcata nestastne ako si pokazili zivot..preco sa nevies poucit hned teraz? preco sa poucis az potom ak to bude neskoro??