Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kiky

mosha:ahoj..ja som prave chora a papanie mi tiež nejde..vyhovaram sa na chorobu ale nie je to chrípkou..inak nevedela by si mi poradiť?už dlhšie ma tak pichava tak vľavo akoby v podbrušku neviem to presne lokalizovať asi to je aj trošku vyššie ta bolesť sa ozve len kratko...
inak keď si tu pisala že tam u vas nič nie je na tury tak ty si zo Zahoria nie???lebo aj jeden moj znamy bol odtial a on mal krasne zažitky z tur tam..

mama42

mishka
musis hlavne pat krat za den papat to je zaklad ak nechces ist do nemocnice ja viem ze ty to vies a preto ti drzim prsty aby si to aj robila:-)

hviezdička*

Ahoj Kristínka.Ja som mala tiež taký problém.V kuse som jedla a v kuse si niečo odopierala a bola som ztoho hrozne deprimovaná.Vkuse som myslela iba na to, že som tučná a popri tom som nikdy tučná nebola.Mávam tak maximálne 53 kg. Dala som sa na zdravu výživu.Musím mať raňajky obed ale i večeru.Pomedzi to si dám niečo drobné ale buď ovocie alebo jogurt.Veľmi obmedzujem sladké a už mi to ani nechýba.Teraz mám asi tak 51 kg a výšku 170 cm.Poradím ti musíš sa pravidelne stravovať a sem tam si dopriať niečo malé.A uvidíš, že sa budeš cítiť lepšie a vyrovnanejšie.Pa

kristína bla.

Ahoj, som Kristína a mám problém už dlhšiu dobu. je to asi rok.Intenzívnejšie to začala asi pred pol rokom.Posledné mesiace to cítim ako mučenie...
Strašne veľa jem, prejedám sa, džgám všetko čo vidím ... Je mi potom zle od žalúdka, ale nikdy si nevyvolávam zvracanie... Občas si dám preháňadlo...
Teraz som bola dva dni v nemocnici, lebo som mala problémy s trávením...
A aj teraz ma veľmi bolí brucho, je to na nevidržanie v oblasti pečene,podbruško,vaječníky... A sama som si nie istá kde ešte. Začala som prestať hovoriť o svojich problémoch už aj môjmu staršiemu priateľovi(je dospelý) ... často sa kôli tomu hádame, pretože mu vyčítam, že sa o mňa nezaujíma.Ale sama sa mu bojím hovoriť o mojich pocitoch a problémoch s tým, že sa prežieram,a mám depresie zo seba. Už som prešla podobné obdobie, ale myslela som si, že už nikdy to neurobím, keď som sa 2-týždne držala zdravou stravou, aj som trochu schidla, no teraz som znova pribrala.a tak je to stale.:( Prosím, je to choroba? Môžete mi pomôcť prosím?

misha

mama42, Tebe chcem len povedať, že som sa včera spojila so psychologičkou,(ku ktorej som chodila), dnes, alebo zajtra mi napíše sms, kedy sa stretneme, ale ževraj by bolo najlepšie čo najskôr. A tiež som dnes v noci o 2h písala list tej psychiatričke, u ktorej som pred pár týž. bola, (som už od 2hej hore), všetko som jej v liste napísala, a tiež som sa jej ospravedlnila za to, že som bola k nej taká hnusná, protivná, plačlivá...(a to som bola u nej len raz a chovala som sa ako blbec, kvôli zváženiu a vyplňovaní papierov na okamžitý príjem do nemocnice. Dnes už viem, že hospitaliz. nepotrebujem, už je všetko lepšie, Pred 2 týž. som si všetko ujasnila, len tie výčitky nechcú prejsť, ani strach z pribratia, ale to možno odíde postupne, neviem...