Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mama42

misha
ked si v pohode tu vidim ze si malo jedla ked tu prides smutna tak ja som spokojna lebo viem ze si vtedy cosi zjedla:-) je to paradox..

mama42

misha
ja si tu pripadam ako vase zle svedomie:-) ale jednoducho ja neviem inak ked vidim ze sa mas zle to je paradoxne ze ty sa mas zle vlastne vtedy ak robis kroky k vylieceniu teda nieco zjes a potom mas vycitky a citis sa zle..ty sa citis dobre ak jes malo vtedy vyzeras ze si v pohode.psychickej.nemyslim len ty ale vsetky dievcata s ppp

misha

kiky, chápem to. Bojíš sa teraz toho jedla viac, lebo nemáš žiadny pohyb..ale ani ja ho moc nemám:(..a to nie som chorá...len som už dlhšie nejaká unavená....kiky, kedy ideš na kontrolu k dr.? Vydržala by dovtedy tá bolesť?

mama42

mishka
ale kedy kedy mishka to pojde? to by sa nemalo odkladat ak sa chces fakt liecit
to by mal byt ten prvy krok

kiky

misha:veď to neviem..ale už je to 2 dni v kuse bolelo ma to asi pred týždňom to som povedala mame ale potom to prestalo..tak neviem..
no a teraz nie je dobre to papanie kvoli PPP ano kvoli chripkne nemam moc chuť tu nemavam ani inokedy a prekonam to..ibaže teraz vieš len ležím,nehýbem sa..už nemám ani tepltoy

misha

kiky, ajoj. Takže nedarí sa Ti papať preto, že si chorá, alebo kvôli PPP? Lebo teraz som to asi zle pochopila, neoddelila si to čiarkou..ale tuším kvôli PPP. Stalo sa niečo, že to teraz ide trošku horšie? A tá bolesť, nemohol by to byť vaječník?- keďže v podbrušku...