ahojte kocky,
prosim poradte mi. mam bulimiu uz 6 rokov a uz to takto dalej nejde. Najhorsie je, ze sa prejedam ale ked chcem ist vracat, tak to nejde!!! idu len take stavy alebo voda co som vypila, ale nic viac... co to znamena? preco je to tak? poznate to?
A druha vec - vcera som bola na party. jedla som tam neskoro vecer od 22.00 az do 1.00, jasne- nie vkuse. ale zjedla som kusok kuracieho masa, spekacku, salaty so syrom, fazulou, 1 rozok, magnum, strudlu a drobne snacky, a pila som same humusky ako kofola, sprite, multivitminovy dzus, pivo... ked som sa vratila domov v noci, bolo mi otreasne, nemohla som vracat, cela som sa traisla akoby som mala abstak, mala som pocit ze si ublizim, mala som chut sa rezat, trhat, bit... rano som sa zobudila taka nafuknuta. kolko som mohla pribrat? neviem ci mam dnes jest alebo nie. vobec som neni hladna - takze nemusim jest... asi to mam este vsetko v tele a telo ma dost energie z toho vsetkeho co som vcera pozrala. asi som dost pribrala, mam strasne vycitky, chcem to vratit spat, za kolko to schudnem?