Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

tien

Ahojte, chcem sa vas spytat; ako sa da z anorexie prepadnut do bulimie? Mam anorexiu uz dlhu dobu a tym, ze tak malinko jem mi v posledne dni zacina byt casto zle, ze mi je az na zvracanie. Ale nevraciam pretoze sa toho strasne bojim, je to to najhorsie co by sa mi mohlo stat. Len ma niekolko krat za den natahuje, ale v podstate nema ist zo mna nic von. Nedokazem sa viacej najest, aby mi nebolo zle.

natty

iriska si fajn holka :)) no.. snad sa vam tu budem moct nabuduce pochvalit ze mi to ide dostavat sa z toho... aj ked zo dna na den to nejde... ale som na 100% odhodlana ze s tym skoncujem... caka ma vyska, cely zivot pred sebou.. nemozem v tom pokracovat... hm.. snad mi toto moje odhodlanie vydrzi...

iris.

natty,je to dobre,ked by ta niekto kontroloval,ale najdôlezitejsie je,ked sa budes vediet kontrolovat sama.vtedy to mas "vyhrate". a to je dobre,ze veris tomu,ze sa z toho dostanes! to je zaklad,verit si ahneddruha vec s tym spojena je snazit sa o to. robit pre to nieco,lebo vtedy casto zistis,ake je to tazke a zaroven teda aj potrebne konat!! cim skor,tym lepsie. tym to pojde lahsie. a vyhnes sa este horcim problemom. neviem,kolko si si toho precitala,ale nasledky su skarede a casto sa nedaju celkom odstanit.
prepac,vyplo ma z netu,tak som neprihlasena,ale to len teraz. uz toto nepouzivam,lebo niekto nestastny tu pod tymto nickom pise negativne a vulgarne prispevky,tak to nebudem ja.

natty

Potrebujem niekoho, kto by bol ako moj tien... kontroloval ma pri kazdom kroku na zachod.. kontrolovat to ako jem...

natty

psychologicka... vsak ja viem, ze to by mi pomohlo... a cim viac si citam rozhovory co sa tu viedli, tym viac verim, ze aj mne sa to podari... ale mozno som vadna alebo ja neviem... istym sposobom mam rada to co robim... pomaha mi to.. heh nj.. ale dokedy zejo.. ked zaroven ma to aj zabija.. a vies.. niesom z nejakeho velkeho mesta aby som si len tak nasla psychologa.. tu je to tazke... a na druhej strane, mozno by som aj hej, ale kde najst odvahu tam ist

iriska

natty,podarilo sa im to bud preto,lebo to bolo este v zaciatku,kedy mali na to dost vnutornej sily,alebo to zacali riesit pomocou psychologicky.takze by si to podobne zvladnut mohla aj ty!

natty

no.. ja ani neviem.. dva roky tomu budu.. mozno viac.. a skusala.. kazdy den to skusam... lenze proste, asi som taka slaba, ale nejde to... zavidim tym, co som si tu stihla precitat, co sa im podarilo s tym vyhrat