Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

xxxxxxxxxxx

......................môžete mi niekto povedať aké príznaky vznikajú keď trpím bulímiou.......................................... ...........PROSÍM.........................MÁM TU AJ E-MAIL

jaruš

Ahoj Mia. Naozaj musíš vyhľadať pomoc lekára. Aj Tvoj obvodný lekár, by Ťa mal nasmerovať na správnu cestu.Môže Ti aj on trocha pomôcť, aspoň napr.B12-kou injekčne. Neboj sa, ale už treba konať.Zdôver sa svojim najbližším,aj keby nemali pochopenie hľadaj lekára. Nedaj sa odradiť,zvládneš to. Veľa šťastia.

xxxxxx

Viem ako vám všetkým je. Aj ja s tým bojujem.....ale držím sa........Najdôležitejšie je aby ste mali nejakú oporu, lebo to je najdôležitejšie........

iriska

mia, urychlene navstiv psychologa, v horsom stadiu psychiatra. ked chces nieco robit,tak sa ti to podari,len musis byt zodpovedna. Najlepsie zacat konat hned!

mia

Mam 20 rokov a trpim bulimiou,zacalo sa to nevinne, ked som dostala od jedneho chalana ,,nevinnu" poznamku, ktotra mi velmi ublizila.dennodenne si strkam prsty do ust, je mi zima, vypadavaju mi vlasy a nemam menstruaciu??Co mam robit?

timka

na zamyslenie a spamatanie sa:

DO TOCHTO ZIVOTA SI DOSTALA LEN JEDNO TELO TAK SI HO VAZ NEEXPERIMENTUJ S NIM: LEBO AK HO POKAZIS NOVE NEDOSTANES tak babenky bacha. Zdravie sa neda kupit.

iriska

ahojte dievcata! Dnes krasny den,nech sa vam dari plnit svoje predsavzatia. Kvoli tomu nieco na povzbudenie,aby ste si verili a mali sa viac rady :))))
INŠPIRÁCIA NA DNES
AKO OSTAŤ MLADÝM...

1. Zahoďte nepodstatné číslovky.
Sú to vek, hmotnosť a výška.
Nech sa starajú o ne lekári. Platíte ich za to.

2. Ponechajte si len veselých priateľov.
Hundroši vás stiahnu dole.
(Nezabúdajte na to, ak ste jeden z tých hundrošov!)
3. Neustále sa učte:
Učte sa o počítačoch, remeslách, záhradníctve, čokoľvek.
Nikdy nenechajte svoj mozog odpočívať. "Nevyužitá myseľ je dielňou diabla."
A meno toho diabla je Alzheimer!

4. Tešte sa z jednoduchých vecí
5. Často sa smejte, dlho a nahlas. Smejte sa, až kým nebudete lapať po dychu.
A ak máte priateľa, ktorý vás rozosmeje, strávte s ním čo najviac času!
6. Prípadné slzy:
Dajú sa vydržať, zarmútia a zmiznú.
Jediná osoba, ktorá je pri nás celý život, sme my sami.
ŽITE, kým ste nažive.

7. Obklopte sa tým, čo milujete:
Či už je to rodina, domáce zvieratko, darček na pamiatku, hudba, rastlina, záľuba, čokoľvek.
Váš domov je vaše útočište.
8. Dbajte o svoje zdravie:
Ak je dobré, chráňte si ho.
Ak nie je stabilné, zlepšite si ho .
Ak si ho nemôžete zlepšiť sami, vyhľadajte pomoc.

9. Nepodnikajte výlety s pocitom viny.
Choďte na výlet do nákupného strediska, hoci aj do zahraničnej krajiny, ale NECHOĎTE tam, kde pociťujete vinu.
10. Povedzte ľuďom, že ich máte radi, že ich milujete - pri každej príležitosti.
mishi,pozdravujem aj teba,ak tu budes.kukni na mail.

jaruš

Ešte by som chcela pridať pár slov...Prečo chcete byť také strašne štíhle ? Veď keby boli všetci ľudia len chudí, alebo tlstí, alebo akýkoľvek- tak by to bolo strašne nudné... Nemyslíte ? Akokeby boli na svete len biele kvety, alebo len jeden druh ovocia. Veď ste to predsa Vy - jedinečná osobnosť, či máte o pár kíl viac alebo menej. To je to isté či zálezí na tom či máte vlasy o centimeter dlhšie alebo kratšie. Na čom teraz naozaj záleží, aby ste sa pokúšali zvládnuť túto chorobu a nehanbili sa za ňu. Je to len nemoc, s ktorou sa dá niečo robiť. Ešte raz držím palce. Ahoj