Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

fairy

baby..nemam velmi cas citat to tu cele..tak som si to len tak zbezne presla..ale rezultat je taky...mam asi nejaky typ bulimie,nemozem vydrzat bez jedla ani chvilu,napchavam sa,no nezvraciam..neznasam pocit najedenia,no napriek tomu jem,kym je co-kedze som na intraku..a priberam pomalicky...minam na jedlo vela prachov a aj to je na tom uplne zle..nemozem sa premoct...myslim si ze je to ako ista forma zavislosti...nad zavislostou sa ale ma dat vyhrat..no myslim si,ze zasadny problem je v tom,ze fajciar napriklad ak si povie,ze prestane fajcit,skratka odhodi balicek cigariet a dalsi si uz nemusi kupit-ak je dostatocne odhodlany.No ako skoncit so zavislostou na jedle?...vsak jest predsa musime...j a sa ale pri jedle neviem kontrolovat...neviete mi povedat,kam sa mam s tymto problemom obratit?...lebo ja to chcem riesit...nemozem predsa cakat kym priberiem 150 kil a bude mi zo seba samej uz uplne zle...mam vsak pocit,ze sama som velmi slaba,aby som svoj chtic jest poremohla...

iriska

arwee,som tu asi iba ja,ale len kratko.tiez som si dala kapucinko,ale ako som ho pila,tak zo mna tecie ako z konika.neviem,co je to...asi idem spät do postele a vypotit sa. aj tak som chora,tak pojdem liecit.
natty,predstav si,sa mi dnes o tebe snivalo...teda o tom tvojom bydlisku,kde by mali zalozit skupinu na pomoc s A+B.
:)))))))

natty

tien.. asi ma chyta teplota :/ to je ako na potvoru toto... teraz ked papam, je mi zle.. to by malo byt logicky naopak.. ble.. idem racej strcit hlavu vonku do snehu, nech ju nestrcim dade inde...

tien

Mila mis, az velmi sa podobas svojim spravanim na mna a obavam sa, ze mi dve by sme si sukromne vela nepomohli :( tu pisu dievcata, ktore uz nieco z toho dobreho prekonaneho preskakali, ja bohuzial mam od toho smeru daleko, nevedela by som Ti pomoct. Pis sem kolko moze, kolko vladzes nechci silou mocou viest dialog vo dvojici, skupina ma vacsiu sancu. Zelam Ti, aby Ta skoro opustila smutna nalada xxx.
-
Natty, co sa deje?