Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

iris. ja sa uz 7 rok trapim. teraz som sa rozhodla s tym zit tak aby som mala normalnu vahu lebo viem, ze vyliecit sa uz uplne neviem. prilis dlho som v tom. ppp je moj zivot. proste si hladam cestu ako s tym primerane zit, aby som mohla normalne fyzicky aj psychicky fungovat.

iriska

pedbehla si ma.
to je pravda, ak nepovedia vsetko,tak sa nezacnu liecit sposobom,ktory je v ich situacii vhodny.
no niektore prave dcudziemu povedia pravdu,ale rodine ani slovo. to je zle, kiez by sa naozaj k sebe postavili zodpovedne, potom by to malo urcite lepsie vysledky.

iriska

ozaj, timka, a co pomohlo tebe, ked nie psycholog? mozno to pomoze aj ostatnym. rodina? sama si mala tolko sil v sebe? vies,ked tu vacsina trpi ppp 2-4-5 alebo viac rokov, tak neviem,kde este hladat pomoc,ak napisu,ze kazdu chvilu zlyhali vo svojom predsavzati jest dobre. aky iny lekar? ta rodina? kiez by to povedali doma!! tam by mali silnu podporu.

timka

u mna sa nasli len 2 co mi vyhovovali, ale zas sú daleko odomna. najviac mi asi pomohol dennik kde som si vylievala dusu a hodinove rozhovori s neznamou kamaratkou (este vtedy nebol net)
problem je v tom, ze ked baby idu k psychologickej zacnu klamstvom vlastne povedia len 80-90% a vzdy nieco zamlcia. a kvoli tomu zamlcanemu sa z toho nedostanu-

iriska

timka, tucet? nebolo to v tom,ze ti nevyhovoli z osobneho dôvodu? nie je mozne,aby vsetkych tucet bolo neschopnych.ale mas pravdu, ppp som nikdy nemala. vies,ak nejaka napise,ze uz 5 dni dobre je,tak ju v tom podporim.mozno to naozaj dokaze sama. ale ak nedokaze sama,tak potom niekde musi zacat..s pomocou rodiny, alebo niekoho,kto je na to aby pomohol. mozno pomoze v tom,ze ju nauci inak sa pozerat na samu seba, na svoju hodnotu a tym si sama zacne riesit aj svoj postoj k jedlu,ked to ide ruka v rukave.
hm, ale ty vies urcite poradit lepsie,ked mas osobnu skusenost s ppp. to uznavam.

timka

iriska: ty kazdemu odporucas psychologa. a to asi preto, lebo si nikdy ppp nemala. Psycholog nie vzdy pomoze. Ale zas v tom mas pravdu ze kazdy by aspon mal 2-3 vyskusat. a potom ak mu nesadnu, tak to zostava jedine na nom. ja som ich mala uz tucet. jedna sprostejsia ako druha. ako moze psychologicka povedat ze nejedz margariny len maslo, lebo to je zdrave? a potom dalsia mi dala knihu a povedala ze precitaj si tuto prirucku a podla nej budeme postupovat. tak naco jej mam potom platiti.

iriska

ano,fairy,je to tiez PPP:
-anorexia
-bulimia
-nekontrolovane prejedanie sa
fairy, musis to riesit tak ako aj istatne 2 formy, návstevou psychologa.