Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

babenky. ja neviem preco sa psycholog. bojite. ja sa bojim jedla a priberania a prezierania a smrti a nie rozpravat o tom.

timka

miska ja by som skor povedala ze ti zlyhavajú organy. tes sa konecne si dosiahla to co si tak velmi vcera chcela.
ja ked som mala 29 kg, mala som take napuchnute nohy a ruky, ze som si nevedela dat ponozky. neviem co som mala, ale viem, ze potom som musela jest vela bielkovin. asi nieco s pecenou alebo tak. ale lekari mi uz nedavali nadej, nastal katabolizmus, koza praskala krvacala a hnisala, antibiotika nezaberali.
Miska neviem ako si na tom, ale aj ja som na tom bola uz velmi zle, radsej som chcela zomret ale kazde rano som sa tesila, ze chvalabohu som este tu. az ked sa pozres smrti do oci a pretoci sa ti cely zivot pred ocami, vtedy si uvedomis ze ty nechces zomret ale uz mozno nebude cesty spat.
a ked uz chces zomret tak neni jedno, ci sa najes a k tej psycholo. pojdes. ale ja by som ti uz asi naprv. radila tak 2 tyzdne na intenzivku, aby ta dali dokopy. az potom by som riesila psychiku.

xyz

tak zacni pit lebo ti mozu zlyhat oblicky a budes chodit na dialyzu.hrozne to boli,moj ujo na nu chodi a je to hrozne! a prehanadla odnaucia tvoje creva pracovat a bude ti este horsie.

misha

xyz, ja mám s obličkami problémy, to máš pravdu. A už tretí deň ani nepijem, moje telo musí byť už dehydrované. Tak asi to bude z preháňadiel:(..aj žalúdok ma bolí:(...strašne..ani do práce som nevládala ísť:(

xyz

prehanadla? tak to mas z nich.asi mas vyštavene oblicky preto si opuchnuta.prehanadla nicia creva a oblicky.creva sa odvaucia pracovat.aj zaludok.oblicky odvodnene a necistia ti krv.

misha

Ahoj, timka. Chcela som sa Ťa opýtať, či môže byť opuchnutá tvár pri PPP, keď nezvraciam, ale užívam kvantum preháňadiel. Je to možné? Ako sa dá tomu zabrániť? :(