Bulímia,anorexia

natty

niekoho to netrapi... nik sa nezaujima... ach jaj keby len vedela, ako sa budu trapit jej blizki ked si to sami vsimnu... takto sa moc daleko dievcatko nedostane ked to berie takto

Katuska3

no, vidim to asi takto. nikoho to netrapi, lebo to nik nevidi- lebo sa nik nezaujima. tak asi treba vydrzat kym si ma niekto vsimne a zacne sa starat o to ako sa mam. mozno sa aj rodicia zobudia. ved hlad nie je az taky hrozny. vlastne som si zvykla. ke dnie som hladna, citim ze nieco nie je v poriadku. tak si to nebiudem kazit. tym padom... sa lucim dievcata. vdaka za tych par slov :) vela stastia

thesiamee

Katuska: aku mas vysku/ vahu a aka je tvoja tuzba, aby si bola konecne krasna? ja mam 170cm/60kil a zijem... hoci na tychto strankach to znie ako vaha hodna samovrazdy dokonca zijem celkom spokojne...

thesiamee

natty: facenie nepomaha... ja som sa uz modlila aby som bola radsej alkoholicka, lebo presa od chastu abstinovat mozes, ale od jedlanie... ale to nema zmysel... len si vypestujes dalsiu zavislot...

natty

hm keby bolo na mne tak by som si zobrala vsetky vase kila co si myslite ze mate na vyse... ale potom by z vas boli skutocne len kostry... ale aspon by ste mali pocit ze ste pekne.. stihle... ja vobec nemam peknu postavu, a v skutocnosti je mi jedno ci mam nadvahu alebo nie... nieje to len o vahe