xyz ja neviem.. ja mam proste uz od mala taky zaludok.. poviem si proste, idem vracat, naklonim sa, a ide to same... behom 10 sekund je vsetko von... niekedy si myslim normalne, ze mam zaludok ako prezuvavce..
misha no cajik som neskusala.. ale mame to doma, viem, mamka to pijava, tak si asi zrobim hned, nech zazeniem hlad trosku... no, mamku o pomoc poziadam, ked znova do toho padnem.. zatial sa mi dari, tak ju nejdem zbytocne trapit... uz som si inak dohodla "rande" s jednou psychologickou.. uff snad to dobre dopadne
matros to sa da lahko utajit... oni nemozu vediet co ja robim na vecku (teda uz tyzden nerobim) ... nakolko na to vecko nechodia so mnou... a zas uz nemam take zachvaty prejedania sa.. jem ako oni.. s nimi... sice niekedy aj trosku viac ako oni.. a na wc ked som, tak to nepocut ze vraciam.. nakolko si nemusim strkat prsty do krku, a ide to zo mna jednoducho same... teda.. islo.. a snad uz ani nepojde
natty, tú nervozitu poznám aj ja:-(..bývam často nervózna, podráždená, hnusná ku všetkým:-(....dnes celkom ok..taká normálka..neskúšala si čajík na ukludnenie?
misha pretoze som mojej mamke slubila, ze s tym prestanem.. na dva mesiace som aj prestala.. a mamka mi verila, kazdy den mi hovorila, ze mi veri, a ze uz ma nemusi kontorlovat.. vsak ma aj svoj zivot, nemoze byt furt pri mne... skoda ale no.. :/