Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

faninka

timka - snazim sa, nejde to vzdy dobre, hlavne sa snazim nevypluvat jedlo. Tak ako obed? Dufam ze to vydrzim . . .

faninka

Timka to je dnesok, je krasny den, ono to chce pevnu volu a trocha motivacie. To ze mas nieco v zasludku je tvoj dnesny uspech. Si v skole? Natty by sa potesila tvojej reakcii.Pridu aj dalsie krasne dni a s nimi male denne uspechy. Uvidis ci takto vyhras aj nad obedom . . .

timka

aj vcera som dosla domov a pojedla som vsetko mozne (väčšinou same zeleniny a syry salamy) a potom som bola zo seba sklamana.
Mama povedala v nedelu, ze bude musiet varit len malo, aby som sa neprejedala a naucila sa normalne jest. to bolo v nedelu o 10 vecer a v pondelok uz na obed vysmazala sisky asi tak 80 ks. tak tolko o podpore rodiny.

timka

napisala som si zoznam postupnych čiastočnych cielov, čo chcem zmenit a musim, aby som sa z toho dostala. jednym z tych bodov je ranojakovat (neuspešne), jest pravidelne (neuspesne) jest z taniera (neuspešne) a ostatneé tiez neuspesne. jedine co sa mi zatial podarilo bolo nevypluvat jedlo.

faninka

OK. Niekedy skusim znova, tak si to ustraz. Ako ide den, dufam, ze neratas kalorie? Lebo sa mi zda, ze chces byt z toho bludneho kruhu vonku. . .