alpi, a čo tak chodiť von s kamarátmi, ísť s niekym na prechádzku, keď to na Teba ide..alebo sa prihlás na nejaký kurz- cvičenie,jazyky...spoznáš aj plno nových ľudí, nebudeš sama s jedlom....
alpi, viem...ale tiež viem, že vtedy sa človeku vlastne nedarí...to len klameš vtedy samú seba, pretože vtedy vlastne "dietuješ"...nemáš výčitky, si veselšia...ako píšeš, máš čistú hlavu...ale to je druhá strana mince...chápeš, čo chcem napísať?
Misha u mna to nefunguje, ja si asi musím najsť konečne robotu ktorá ma baví a naplna a nebudem mať na blbosti čas. Ale bohužial ja som ako prekliata a robotu si neviem nájsť aj ked mám výšku, tak si robím rôzne kurzy.
Kristina, neviem, čo Ti poradiť...Tebe to teraz vyhovuje...Dúfam, že na to prídeš skôr, že je to celé blbosť...že nebude neskoro, kým si to všetko uvedomíš..
Ked sa mi darí, tak sa naučím jesť málo a zdravo, tým pádom nepriberám a mám čistú hlavu, ale akonáhle spravím prehrešok a dám si niečo kalorické, tak si dám este a este a potom.... však vieš.
ahojte
boze ja som taka krava.
chce niekto odo mna aby som sa mala rada??? to je nemozne.mne je so vsetkeho pecivva zle mam krce. a stale ho zerem co mam robit
Na začiatku som hladná, tak sa najem, potom sa prejaví taká chorá myšlienka, že však si ešte dám a potom sa idem očistiť. Proste ja ked sa najem cítim sa strašne špinavá.