Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Vieš ale každý sme iní, výnimočný a na každého zaberá niečo iné, nič mi nezostáva ako si pomôsť sama. Ked vyhladáš pomoc, dúfam že to zaberie a bude lepšie.

alpa

Pomohli mi v tom, že potlačili depresiu a bola som viac vysmiata. Lenže bulímia v pokročilom štádiu nie je iba o depresiách si myslím.

aneta42

A ked si tie lieky uzivala bolo to s bulimiou lepsie, dokazala si sa viac ovladat?Myslim, ze aj ja vyhladam takuto pomoc,mam totiz pocit ze som na dobrej ceste lan tomu nieco chyba. Neviem, co v tych zlych obdobiach potrebujem barlicku...

alpa

Jasne, ja som tam išla vyslovene kôli bulímii, lebo som si sama nevedela rady. Strácala som kamarátka, priatela, aj mama bola z toho smutná. Možno som čakala privela, že ma ihned vylieči. A tie lieky boli špecialne na bulimiu, také antidepresíva a este proti nutkaniu na zvracanie.

aneta42

Robim chyby ale nestiham to kontrolovat...Alpi a ten psychiater vedel o Tvojom probleme s ppp ?A lieky Ti ordinoval na tento problem?prepac asi dost nemiestne zvedava

aneta42

Ved to, ze tie lieky su vodstate navykove...Vies, ja s tym zatial celkom uspesne bojujem prave aj vdaka tomuto foru.Takmer kazdy den citam a aj ked nereagujem, berim si zo vsetkych prispevkov nieco pre seba.Dobre obdobia sa u mna striedaju s horsimi na a v tych horsich obdobiach si myslim, ze mam depresiu alebo stav, kedy by som potrebovala nejaky liek, chemiu, ktora by mi dajako ,,prestavala,,mozog. Som neskutocne unavena, neschopna akejkolvek aktivity, reakcie a mam pocit, ze na svete nic nema zmysel.