Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

aneta42

Na tieto stranky pisavala kiky alebo kiki?To ale asi nie si TY, dufam. Ta nepisala take veci...prepac co je to pro ana styl?To predsa nema nic spolocne so zdravim.Boze, mam dceru dufam, ze sa takto nezblazni. Prepac, pisem to len preto, ze Ti fakt neprajem nic zle.

kiki

prave dnes sme sa na tuto temu rozpravali s kamoskou...cca pred dvoma rokmi sme mali daco ako anorexiu a nejedli sme-ale ked sa ti uz raz podari prekonat prve dva dni tak si za vodou.....potom uz to ide samo a bola som nA seba hrda ked som nejedla.....pili sme len vodu a zuvali zuvacky-a ja som zjedla obcas kusok cokolady na energiu....u mna to trvalo asi tri mesiace...nebola som predtym nejako vyrazne tucna ale taka velka som si pripadala.....no nie uplne ze tucna ale nosila som tak M dakedy aj L....zacalo to ked som si kupila tabletky na chudnutie(podla mna pomahaju dost,cisto prirodne:)a ked schudla jedna kilo/druha chcela zhodit dve...takto pekne sme sa podporovali az som z cca 60 vazila 48...vyska 165 cm.vtedy som bola chuda..ale doma som plakala pretoze som tucna a niekedy som aj preto nesla do skoly alb medzi ludi....nejako sme sa prestali bavit a vaha sla hore....teraz mam okolo 55....ale objemovo nie som ani zdaleka taka velka ako pred dvoma rokmi....prsia mi vobec neovisaju ako by sa niekomu mohlo zdat po takych zmenach.....ani nic podobne...a teraz sme znovu dobre kamosky a znova to zacina....uplne som vylucila chlieb,zvyknem zjest corn flakes-celozrnne,polievku,salat za den...vela pijem,cvicim.a niekedy ani nejem radsej si dam dve cigaretky na veceru.ale postupne zacinam znizovat davky....ale uprimne-paci sa mi to.....naplanovat si co zjem.....ale ani pred dvoma rokmi som nebola ziadna kostra do liecebne....som pro-ana ako styl ale davam si pozor aj an zdravie....napr ak dlho nejem maso-aby mi nechybali vitaminy tak si dam kusok ryby....mozno sa to niekomu nezda ale ja som spokojna...PRO-ANA

aneta42

Ai som trochu od veci...Betka je to tazke ked ludia blizko Teba nechapu, co potrbujes ale ono je to o tom, co sme ti prave pred chvilou spominali. Kto to nezazil na vlastnej kozi nepochopi. Ale nesmies uverit tomu, ze mama to robi so zlym umyslom. Ona si len proste mysli ake je to jednoduche-nechces pribrat, nejedz sladkosti, je Ti zle z peciva, nejedz ho. Ale priznam sa ze moj stav sa tiez zlepsil az ked som odisla z domu.Mojich rodicov mam rada ale vich pritomnosti by som na bola urcite ovela horsie.tom

alpa

Betka, neviem kolko maš rokov, ale ked som bola mladšia, cítila som sa presne ako tu píšeš, potom som odišla z domu, žijem s priatelom a je to lepšie aj ked som stále chorá. Proste to riešim sama pre seba a nikoho nemusím vnímať, ani rodičov, brata... A nemusím počúvať žiadne výčitky a vyhrážky.

alpa

Ja som na vlastnej koži zistila že môžem byť štíhla aj zo zdravej stravy a môžem jej jesť kolko len chcem, ale vidíš, choroba je choroba..

aneta42

Ano viem, ale zatial som sa lekarom v suvislosti s mojou bulimiou branila presviedcam sa ze som dost silna aby som to zvladla. A aj sa dokazem dost dlho celkom ,,drzat,, uz asi rok som mala naozaj len malo zlyhani.Ale myslim.ze ta choroba ma uplne zmenila obrala ma o moju ozajstnu tvar, som smutna bez nadsenia casto uplne apaticka...a ja som byvala uplne ina. Nechcem takto ostat, chcem sa toho zbavit celkom a navzdy.

betka20

ahoj vsetko lutujem co som doteraz urobila.Lutujem a to aj najviac ze som to povedala rodicom ze som povedala mame ze chcem schudnut.Lutujem vsetko.Lutujem seba lutujem moj zivot a lutujem aj ludi ktory ma maju aspon trosku radi.poviem mame ze mi je zle s toho a s toho a ona mi povie ze to si myslim iba ja.Sesternica mi povie ze jem ako prasa.a to nie je pravda.alebo ano?nenavidim jedlo a predsa ho jem.Uz nemozem ani pecivo pretoze mi je s neho neuveritelne zle mam krce a aj s hocijakeho ineho jedla.Zmenila som uces vynikla mi tvar. povedali ze mam buclatu tvar.Mame som povedala ze ma nici ked mi hovoria ze som pribrala...a ona mi tiez povie ze ked chcem byt CHUDA tak nemam jest sladkosti. to znamena ze som tucna.preco mi to nepovedia na rovinu. narazky ma viac tyraju ako pravda.nechcem sa vyliecit chcem byt chuda a chcem mat moj zivot ked sa prejem vyvratim.Znova nastupia klamstva a vsetko podobne.Ja za to nemozem oni ma trapia.chcela som byt chuda no zdravou cestou ale to sa asi neda.Mojej mame som povedala aby nekupovala to a to ze mi to vyvolava prejedanie a vracanie. a co sa udialo? nic stale to je nastole aspon keby to upratali ale nie.na co som jej to hovorila povedala ze mi chce pomoct tak preco to kupuje alebo preco to aspon neuprace niekto?