Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

wlada

myslim ze sme na seba prilis tvrde, ublizujeme si, nicime si zivot kol dokola a potom si to vycitame,mate pocit ze sa za nieco trestate? ja som ho mala, a sebavedomie ide uplne na dno..je to kolotoc a zrazu niet vychodiska..uz ani nieje tuzba po vychodisku a ked je tak je slabsia ako my...ale suhlasim ze treba to zobrat tvrdo do svojich ruk, aj ked spociatku stale pride zachvat grcania a prejedania, ale ustupuje to, to je hlavne :)

alpa

Gabi je obdivuhodné že si to dokázala. A možno je chyba v tom že s tým nechcem až tak skoncovať, a nevedomky sa tomu moja psychika bráni. A kolko si už mimo toho?

aneta42

Gabi, si strasne zlata. Nie,Ty na tej druhej strane len tak nekecas, Ty tam na nas cakas a ja viem, ze aj my tam raz budeme. Potom dame spolu pivko.

gabina

Chcela som len...
Trvalo mi to 10 rokov. 10 rokov zivota je cca jedna osmina. Sakra vela...
a pocas tych 10 rokov som bola vela krat presvedcena, ze to proste nejde. Ze to nedokazem a neviem. Nemala som proti PPP ziadne tazke zbrane...Zvracala som, dalej som klamala samu seba aj ked som myslela, ze jeden den uz konecne bojujem a druhy den mi to nedje. Chcela som aj nie. Dnes sa mi zda, ze 10 rokov trapenia som ukoncila jedinym dnom. Jedinym. Hranica a odvtedy sa vo mne nieco preplo. A zlepsovalo sa to. V jeden jediny den prisla sajba a bolo rozhodnute, ze uz vazne stacilo a dost...
Tak to neflakajte, pokuste sa na sebe makat, spolupracujte s odbornikom (namisto prednasok som chodila sychologicke a svet nespadol. VS som nedokoncila - no a co?), hladajte cesticky, vychodiska, odbornu pomoc a ked budete robit pre to co najviac, ten impulz v jeden den pride.

Ja viem, lahko sa mi to pise. Stojim na druhej strane a kecam....-)

aneta42

Betka, ja predsa dobre viem, co su pro ana stranky a aj pro ana styl,ja som skor bola dost prekvapena ,ze by snad ta Kiky aleboKiki ktora sem prispievala a podporovala dievcata v ich boji s anorexiou a bulimiou mohla teraz pisat to co bolo v Tvojom prispevku. Prepac s tym ja nemozem suhlasit.

kiky

ja nie som kiki...to je ina baba s podobnym nickom...anorexia rozhodne nie je moj životny štyl ja ju neznašam!veľa mi vzala...baby bojujte...občas vas čitam

tina

Ahoj vsetci, mala by som jednu velku prosbu na vsetkych, co budu ochotni. Pisem diplomovu pracu - Krizova intervencia pri poruchach prijmu potravy - a potrebujem este niekolko rozhovorov. Ktokolvek z vas, kto ma poruchu prijmu potravy /akukolvek/ a je ochotny, napiste mi, prosim, na mail - shikeska@gmail.com, polozila by som vam niekolko otazok. Je to anonymne, takze sa nemusite nicoho bat. Potrebujem to dost surne, takze uvitam vsetky ohlasy. :) Najlepsie by bolo, keby ste sa ozvali taki, ktori chodite do poradne, prip. sa liecite u psychiatrov. Budem vam velmi vdacna... :)

betka20

aneta42: pro ana su stranky podporujuce anorexiu a bulimiu pro ana styl. to znamena ze anorexia a bulimia nie je ziadna choroba ale zivotny styl