Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Neviem proste prvý krát som bola moc mladá, a druhý krat mi nepomohol možnože preto, lebo som o tom nebola sama vnútorne presvedčená. A tie rôzne antidepresíva, to bola ešte asi horšia závislosť na tých liekoch...

aneta42

Alpi a preco len raz Ti to pomohlo_a ako Ti pomohol liekmi, rozhovorom...Inak aj si myslim, ze psychiater je lepsi ako psycholog alebo takto:mala by tam byt spolupraca oboch. Len sa bojim, ze psychiater chce hned ,aby som isla do nemocnice a to je tazke...

alpa

Máš pravdu Anet, stalo sa to neoddelitelnou súčasťou našich životov a aj ked vyzdravieme, bude to nadalej rezonovať niekde hlboko v nás. Už nikdy si nemôžem povedať, že nie, mna sa to netýka a ked sa budeme cítiť zle, viem presne ako nezmyselne budem riešiť svoj smútok. Tak ako si "vyliečený" abstinent pichne svoju dávku, ja sa napchám sladkosťami s vedomím že to vyvrátim a bude dobre. Dobre? Ešte horšie. A čo sa týka tej pomoci druhých, za tých 9 rokov som sama trikrát navštívila psychiatra, raz mi to dosť pomohlo, škoda že iba dočasne...

aneta42

Wladi,mas pravdu, ze ludia to moc nechapu, najma nie ten, kto to nikdy nezazil.Vies, zaraza ma len jedna vec. Dnes uz nikto nepopiera, ze ide i psychicke ochorenie. No a na mnohe psychicke problemy existuju velmi ucinne lieky. Napr. pri depresiach sa da vyslovene cloveku usit liecba na mieru a ked je disciplinovny moze sa z toho pekne dostat. Na ppp este nevymysleli liek?Ved aj tu by clovek velmi chcel-ci nechcel?-nieco robit a nemoze si pomoct, je to silnejsie, valcuje to...Tak ako z depresii nikomu nepomoze pevna vola, alebo len rozhodnutie, ze ,,uz od zajtra nebudem mat depr.,, tak ani pri ppp povedat si nestaci...Alebo mas iny nazor?

wlada

Ahoj Anet,celkovo som s tym mala problem 4-5rokov, dost mi pomohlo ze som chodila psychologicke,ani nie ze som tam chodila ale ze som sama vyhladala pomoc a robila s tym nieco.. a druha vec mat niekoho blizkeho komu sa mozes vykecat..kamosku, kamosa, proste niekoho..kto ta pochopi..je to velmi tazke, pamatam si to doteraz a cloveka to poznaci, ale jednu vec musite...verit!! stale majte nadej ze toto nie je naveky, ze raz sa z toho fakt dostanete, jednoducho tomu verte, tu nadej si schovavajte v sebe, ona potom velmi pomoze, ja rada pomozem lebo nemate sa preco hanbit, zazila som svoje peklo takze dobre viem :)nie je vela ludi komu to povedat, komu sa otvorit, toto ludia nechapu len tak, preto je to velmi dolezite..

wlada

ahojte babulky,tak som si presla ocami vase slova, presla som si tymito problemami, a dostala som sa z toho celkom stastlivo, aj ked si velmi pamatam to zufalstvo a strach...rada pomozem :) 0904555559

misha

Dievčatá, prepáčte, idem off...Som sama doma, idem sa obliecť a idem na prechádzku...sama, ako vždy...aspoň s mp3, nech sa necítim tak sama..Držte sa..Alpi, opatruj sa.