Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

iriska, a mne spadol net..Ja nepapám jak vrabček..Človek, ktorý sa prežiera, ten žere, nepapá..potom sa nemám čo čudovať, že priberám...keby som aspoň vracať vedela..

iris.

ved sa mi zda cudne,ze taku zakladnu vec by nevedeli :)) tak preto sa pytam,ci to nebude nejaky moderny sleng.
moja,ty si krasna, chuda, az chudunka, papas ako vrabcek,tak sa neponizuj ale hovor si stale to,aka naozaj si. aj ked tomu neveris,tak vydrz a uveris!
sorry,som volala,tak som tu az teraz.

mis.

iriska, povedala by som, že nevedia, ako sa to píše, lebo normálne sa píše "mozog", viem to na 100% z anatómie:-) Šak som pri nej strávila hodiny na škole:-)

mis.

iriska, mne nič náladu nezlepší...som tučné prasa....ktoré je lenivé aj cvičiť..Nepôjdeš na prechádzku?..idem si aj ja pre ten čaj, zas meškám...

iris.

dnes sa len tak flakosim...cely den v pyzame! moj mozog stale spi. pocuj, nevies,preco niektori casto pisu ze: modzok? to je nejaky sleng alebo nevedia,ako sa to spravne napise? :))

iris.

ja dnes tiez len sedim...preto nemam rada nedelu.je to nudny den a casto je zle pocasie.aj v lete su casto nedele skarede.dnes som ani slamku neprelozila a prave som zhltla vsetky 4 kraje z kolaca,co mamina upiekla. spolu s tym cajom je to riadna tlacenka!
aj ty sa mas asi ako väcsina z nas..tak onicom. co budeme robit,aby sme si zlepsili naladku?

mis.

iriska, lepšie mať piesok než kamene! Piesku sa zavíš lahšie. ( i keď lepšie by bolo nemať nič:-( )...Viem, ako sa po toľkom pitnom režime cítiš, ale naozaj to pomôže..A čo dnes robkáš?

iris.

miska,takze sla som k tomu istemu,co mi vtedy povedal,ze su tam.aj som povedala o tom,ze urologicka mi povedala,ze nie su...len krystaliky mozno.pozrel a znovu tam boli 2 a zda sa mi,ze ten jeden este väcsi ako minule...ale povedal,ze tam nie je odraz ci nieco take,takze sa vtedy vyjadril nepresne,ze je to asi piesok. takze mozno trosku lepsia diagnoza,ale uz som sa tesila,ze je to snad ok.urol.to naozaj odflakosila,mozno 10 sekund mi tam pozerala,on aj viac ako 5 min.a zo vsetkych stran.takze tak.len som smutna,ze tie caje nepomohli...tolko som sa napajala,ako teliatko a nic.takze som zvysila davky a vies si predstavit,ako mi je! brusko ako napumpovane crievko! je mi z toho...bleeee!pijem praslickovy a zlatobyl.kupim si urologicky.
ty si mi ako,mojko? este neutekaj cvicit,popisme minutku.