Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

iriska, že prihorenú chuť:-)) hihi:-)..vidíš, mňa ani nenapadlo ochucovať zeleninu:-)..je vidieť, že viem uvariť len zemiaky, cestoviny, čaj, sáčkovú polievku atď:-))

mis.

iriska, idem teraz off, dobre? Idem sie niečo teda vymyslieť na tú večeru...zatiaľ sa mi maj peknučko:-)..a dík za návrhy:-)...Nooo, a nemám ani jedno preháňadlo, tak musím rozmýšľať fakt nad tým, aby to zle nedopadlo....pááááááá

iris.

ale ako nam je tu fajn. ani sa nestresujeme,ako ked sme sem prisli,co sme dnes jedli! aj na tie okrajky som zabudla :)))))
tiez sa smejem!!!
na tu zeleninu davam aj korenie mlete,lebo ja mam rada pikantne veci.aj papriku tam dam. vsetko nasypem....vies,ked musim zamaskovat tu prihorenu chut....

mis.

iriska, dnes sme polievku nemali...Vieš čo bude srandovné? Rozoberáme tu hodinu čo budem jesť na večeru, a nakoniec si dám aj tak potom iné:-)) U mňa nikdy nevieš..v ničom...ja si môžem s počasím podať ruky..ale ty ma už poznáš, však?

mis.

iriska, ja sa tu až smejem:-)) Jasné, že by som piecku postrážila:-) A tú zeleninu si potom len osolím...ty ju nejako ochucuješ?..či si myslela niečo iné?:-)

mis.

iriska, a tá ryba tiež nie je zlý nápad, nejaká by sa v mrazáku našla...nejaké filé..dala by som si naň korenie...a na taký gril..lenže z toho sa zas nenajem...neviéééém:-(

iris.

zeleninove mam rada.ale ak ju navecer moc nasolim,tak rano som opuchnuta. moc neskoro nemozem polievky.ty mozes.tiez mam rada riedke. to masko môzes,biele je dietne a nebudes mat nafuknute brusko. zahryzni k nemu kalerab alebo vybez zeleninu z kuracej polievky,ak ste mali.

iris.

a mas ju ochutenu? alebo taku bez chuti,aby ti nechutilo jest vela?
ja som kedysi piekla ako cukrarka.aj som si vymyslala recepty a ked sa vydarili kolaciky,tak som zapisala. ale teraz uz pri peceni nepohnem ani prstom.len varim. tiez si vymyslam jedla,alebo dokola moje oblubene!
jasne,ze by nam to slo.a co by sme si navarili,to by sme si zjedli :)))
ja by som dala varit,ale ty by si aspon strazila pec,aby neprihorelo, ok? aspon usetrime na hasiacom pristroji!!!! a za to si kupime gumove cukriky a caje!