Ahojte,len pred nedavno som objavila tuto stranku a toto diskusne forum. Moja porucha prijmu potravy nie je celkom typicka ani pre anorexiu, ani pre bulimiu.Ja by som to nazvala zavislostou od jedenia a jedla.Kazda moja myslienka a ciny sa tocia okolo nakupenia velkeho mnozstva jedla a skonzumovania behom jedneho dna.Neviem nicim utisit svoju chut na jedlo.Ak mi napriklad chuti chlieb s maslom, konzumujem ich az do prasknutia, do bodu, ked sa uz do mna nezmesti ani omrvinka. Vysledkom je, ze este nikdy som jedlo nevyvratila a ani som o tom neuvazovala. Vacsinou ma chyti horucka, prudke busenie srdca, nemoznost dychat, pocit dusenia a takto trpim do dalsieho dna a napriek tomu, ze mam bolesti, pokracujem dalej, lebo sa mi na par centimetrov uvolnil pocit napatia v zaludku. Samozrejme tieto stavy mi nedovoluju plnohodnotne zit a zaclenit sa do spolocnosti. Mam depresie, pocit sebalutosti, sebanenavisti a pod. Stale som v jednom kolotoci. Nikdy som sa neliecila, nebola som este nikdy u psychologa. Ale teraz nastal po niekolkych rokoch pocit, ze by som s tym velmi chcela nieco robit. Ak by ste mi niekto vedeli pomoct, poradit...budem velmi velmi vdacna...dakujem