Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

iriska noo :)) uz som si myslela ze s tym zasa skoncujem.. myslim s tym "abstinovanim" aleee.. napuchlo mi cele hrdlo, tak aj keby som chcela, nemam sil sa prejest a tobolz to aj vyvratit, tak dufam, ze to tak bude pokracovat aj ked bude hrdlo okej... Vsetko zle, je na nieco dobre :)) sice ma chytaju take chvilkove stavy,ze "zbi vsetko okolo teba co sa hybe" :)) ale drzim sa a zatial vsetci okolo mna ziju. Tak sedim za kompom a pisem ako najata :)) dneska ma mishka dobre pobavila s tym samponom ak si citala :)) strasne zlata je..
co ty iriska? zdravicko v poriadku? :))

iris.

a nemate napad, ako postupovat,aby sme taku realnu kamosku nasli? vari vsetky sedia pri PC??
arwee, tak som ta zaradila niekde k mladunkym babenkam. sorry,mas asi viac rockov. a tebe sa ako dari?

Arweena

iris.
vsetky chyby si priznam, aj ked ta samota nie je kvôli ppp ale mozno to tiez k tomu prispelo. Na strednej som nemala nudzu o kamošky, na vyške tiez v pohode, ale boli to baby z inych miest. ako som dostudovala, kontakty sa prerusili a teraz som polroka sama ako prst..v praci som nemala baby v mojom veku a akosi nebola ani prilezitost sa s nejakymi zoznamit..kamaratstva sa zas tak lahko nerodia
ako by som si rada zasla s nejakou na disku alebo len tak klebetit:)nemam s kym:)okrem vas

iris.

natty,ved ja som na tom podobne! tiez len spoza okna kukam na to slniecko! ale tu bolo trochu pod mrakom. babeny,je vyhodou si hladat priatela vo vasom veku.moje kamosky uz vsetky vydate!! este ze mam vela mladsich kamaratok!
natty a ty ako pokracujes?
arwee, aj tebe treba urobit ten krocik,pretoze mas k tomu viac dôvodov,preco si to poupratovat a vytriedit v myslienkach, spomienkach a emociach.

natty

praveze ja neviem.. povedala som jednej holke ze mam ppp... Dokopala ma k tomu aby som nasla psychologa, taha ma stale vonku :) je s nou zabava, nepozera sa na mna ocami "ty trapna bulicka" ... mozno by sme mali byt viac otvorene a neskryvat sa preto, co nam je pred svetom...

iris.

ved to,ze je to prepojene. mame ppp a nemame priatelky,a nemozeme si ich lahko najst,lebo mame ppp a ta nejako robi zivot inym a nie kvalitnym.

natty

iriska ahoj :) dneska bolo vonku tak krasne.. a ja som iba cez okno sa pozerala ako sa tam bavia ludia.. ako je im dobre... hned by som k nim vybehla :)) len ta hlupa chripka ci co..:// uz sa tesim ked budem okej a vybehnem s kamoskou niekde na kopec sa poriadne vykricat :))

iris.

arweena, celkom ti mnohe rozumieme.jedna to ma s mamou, dalsia s otcom. ani sa necudujme,ze tu piseme a mame take problemy.