Prosím ozvite sa niekto, kto bojujete s týmito ochoreniami. Ďakujem
-------------- Stručný článok na tému Anorexia www.zdravie.sk Komunita PPP ppp.zdravie.sk Poradna www.zdravie.sk
miska,a nemohla by si zavolat alebo napisat svojej kamaratke psychologicke? ona by ti vedela povedat! teraz, zdá sa, tu nik nie je.
iriska, ja som myslela nemocnice, kde PPP liečia:-(..ale ďakujem.
miska,bola som kuknut aspon na kontakty ale neviem,ci pomoze nieco: ppp.zdravie.sk
..okrem Ba a Pezinku..
Dievčatá, neviete kde sa všade na Slovensku liečia PPP?:-(
mishi,ahooj.
iriska?
rila robila som co sa dalo, vysledok ziadny. Chcem anorexiu
pravda,natty.po jedle si treba lahnut aspon na 20 minut.lepsie travi aj creva su lepsie rozlozene.pocula som to.robte to tak,ak mozete.
xyz:ked nejdu prsty skus nejaky predmet...napr.kefka as tenkym koncom alebo lyzicka...sama musis citit
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Krém SPF na tvár: Nezbytná ochrana pokožky pred slnečnými lúčmi
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Aký je váš kolagénový vek?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Vedci našli kombináciu liekov, ktorá by mohla zaberať na agresívne nádory na mozgu
Asociácia na ochranu práv pacientov: Tisíce pacientov s rozličnými diagnózami boli na úkor COVID-19 odsúvaní na vedľajšiu koľaj
Nová pomôcka pre pacientov s Crohnovou chorobou! Ľuďom so zápalovým ochorením tráviaceho traktu má uľahčiť život
Vlani dominoval u Slovákov doktor Google, vzrástol záujem o informácie o lekároch, chorobách, liekoch či rôznych typoch liečby
Psychologička: Naša psychika je hlboko prepojená s našim trávením