Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

to je kazdy taky... ked ma zly den, problemy v praci, tak si to kompenzuje tym, ze je zly k ostatnym (to sa aj rymovalo:).. ja som taka ista... ked je mi zle, tak som zla k ostatnym, vsetko im vycitam, aj ked za nic nemozu.. proste im ublizujem, len aby mne bolo dobre.. a mnohokrat ani nie umyselne.. potom to velmi lutujem.. nastastie si uz ludia co ma poznaju a maju radi na toto zvykli :) a iba povedia kluuud Alenka, len nepraskni... :)
a hej :D mozno by bolo zaujimave zalozit temu rodicia :D a nejako tu prepasovat aj mojho otca.. mozno by sa uvedomil... a dneska som prisla na dalsiu vec.. som chora prave (nejaka chripka alebo ina pliaga), vypadam jak polomrtva, a moj otec je zrazu iny, je taky nooo.. ma proste strach, nechce sa hadat comu sa sama cudujem.. asi vie ze nemam hlas :) no neviem... a pritom aj on moze za moju bulimiu, lebo som si ako hlupa pubertacka myslela ze ma nenavidi.. a nieje to tak.. sme ich decka, maju nas radi :) len sa boja to dat najavo, aby sa nepovedalo ze oni spravili chybu...

Arweena

iris.
mas pravdu, ale ja nemam ani jednu jedinu priatelku:( a začalo mi to chybat..priatel je predsa len chlap, to je ine...

iris.

arweena, natty, ahojte. aj miska.
dievcata, co tak chodit viac vonku? s priatelmi? uloha cislo jeden: hladat si priatelov aspon jednu,ktora by chcela chodit s nami do prirody, bicyklovat a podobne?

Arweena

ja tiez neviem, kde sa beru vo mne take myslienky:(
moja mama je kapitola sama o sebe, to by som tu mohla zalozit novu temu:)najhorsie je ked človek niekomu ublizuje a vobec si to neuvedomuje

natty

Arweena no ani ty na take myslienky nemysli!!! Vsak si tu tolko krat pisala ze mas priatela co sa o teba boji;) pre neho sa oplati bojovat nie? A nemyslim si ze by sa vztah tvojej mamky k tebe zhosril keby si jej to povedala, skorej naopak.. si predsa jej dcera a ona ta lubi, urcite by ti davala viac najavo jej lasku.. ale no, sice tiez pravda ze ja ju nepoznam tak ani neviem...
Len prosim nemysli na to na co myslim, ze myslis.. okej?? racej sed tu, a tukaj do klavesnice... okej?? :) a ja tu rada budem aj celu noc s tebou.. len nerob hluposti, co by si potom mohla lutovat... tymto nikomu nepomozes, hlavne sebe nie ;) lebo si skvela a ludia ta potrebuju... aj tvoja mamka ;)

Arweena

natty
mozno keby som mala len jediny problem co ma niči /bulimia/, bolo by lepsie...ale ja ich mam viac..trapi ma vztah s mojou mamou, dost ma psychicky niči aj ked spolu uz nebyvame..mozno keby vedela cim trpim, bola by lepsia alebo by som mala este vacsie peklo, čo je asi pravdepodobnejsie.Potom neviem si najst pracu a lutujem, ze som dala vypoved. Pripadam si fakt zbytočna:((
ved ja sa snazim vela usmievat, lenze to je taka maska. Realita je ina. smoklim takmer kazdy den a uz ani to mi nepomaha..pripadam si ze sa len lutujem stale a fakt mi je na nic:( uz na mna chodia vseliake myslienky, nechci vediet ake..

natty

Arweena hmm... to by chcel asi kazdy...teda aspon ja urcite tiez, stejne som prisla na to ze si kazdy problem sposobujem ja sama, tak preco preboha ja sama, ho taktiez nedokazem aj riesit?? Raz na to mozno pridem ;) Skus sa hlavne veeela vela usmievat ;) aj ked to bude tazke, smiech je liecivy :) a ked to nejde tak pomoze aj plac... aspon mne casto pomaha, vyplacem sa a pak je mi dobre... teraz namiesto vracania placem, a myslim ze to aj celkom pomaha.. len nedostavam zo seba jedlo ale slzicky :) (teraz aj sopliky kedze mam riadnu nadchu), sice si kazdy mysli ze som total psychac :))... alebo vela pisem, potom sa sice cudujem ze co som to splodila :D hmm.. snad som ti takto aspon trosiliiinku pomohla... a ked nie, tak si sa snad aspon trosku pousmiala nad mojimi slovami co som tu popisala ;)
Mishka :) jj ja cakam kedy mi aj ten posledny jeden vlas odpadne potom si ale budem musiet kupit nejake pripravky na lestenie hlavy:)

mis.

natty, to mi je ľúto, že Ti ostal na hlave už len jeden vlas a ten si si išla umyť...ale aspoň ušetríš na šampóne:-)