to je kazdy taky... ked ma zly den, problemy v praci, tak si to kompenzuje tym, ze je zly k ostatnym (to sa aj rymovalo:).. ja som taka ista... ked je mi zle, tak som zla k ostatnym, vsetko im vycitam, aj ked za nic nemozu.. proste im ublizujem, len aby mne bolo dobre.. a mnohokrat ani nie umyselne.. potom to velmi lutujem.. nastastie si uz ludia co ma poznaju a maju radi na toto zvykli :) a iba povedia kluuud Alenka, len nepraskni... :)
a hej :D mozno by bolo zaujimave zalozit temu rodicia :D a nejako tu prepasovat aj mojho otca.. mozno by sa uvedomil... a dneska som prisla na dalsiu vec.. som chora prave (nejaka chripka alebo ina pliaga), vypadam jak polomrtva, a moj otec je zrazu iny, je taky nooo.. ma proste strach, nechce sa hadat comu sa sama cudujem.. asi vie ze nemam hlas :) no neviem... a pritom aj on moze za moju bulimiu, lebo som si ako hlupa pubertacka myslela ze ma nenavidi.. a nieje to tak.. sme ich decka, maju nas radi :) len sa boja to dat najavo, aby sa nepovedalo ze oni spravili chybu...