Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

arwee,mladunka, mladunka. ejha, preto netreba taky krasny vek zaciernit smutnymi myslienkami. ked budes mat o 10 viac, mozno o 5 viac,tak si budes vcitat,ze co si mohla kedysi. poznam to velmi dobre.akosi si to vsetko uvedomime,az ked to uz je stratene.

Arweena

natty
kramy zatial mam, tiez neviem akym zazrakom:)teraz celkom pravidelne, aj ked pred par rokmi to bolo aj jedenkrat za tri mesiace..
ale mam hrozny predmenstruacny syndrom, hormony sa buria a zozeriem vtedy aj slona:)a bez vyčitiek vtedy, proste sa neovladam...a este ma tyzden pred tym ako to mam dostat priserne bolia prsia:)) no pekloo

natty

Arweena nooo :)) to boli slova do bitky :P mam tu aj svedka, tak potom ma snad nevyhodis... :) inak ked ta tu uz mam, tak sa spytam.. mas pravidelne kramy?? nepokazilo sa ti to tym co robis?

iris.

natty,aj ja som sa na tom poriadne zasmiala! ty si to dobre napisala,ze si ides umyt vlas :-))) a miska sa na tom zasmiala!

Arweena

iris.
no neviem co je mladunka babenka. Mam 23, pre niekoho som mladunka, pre niekoho nie:)do stareho zeleza hadam nepatrim...len občas ma to pochyti sa riadne vyblaznit trebars aj na diskoteke:)