Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

jonzetta
prosim ta nechci sa vratit nazad k anorexii a ani nevracaj:( viem o com hovorim trpim tym uz 2-3 roky.Ked chces vyzerat ako normalny zdravy človek, začni menej a zdravo jest a behaj alebo akykolvek sport. Ide jar, prilezitosti je ako maku. Bud rada, ze nechces vracat a ublizovat si..pokazia sa ti zuby vracanim zozltnu, budes mat kazy, budu ti krvacat dasna...palit ta zaha atd. viem o com hovorim a dufam ze som ta dostatočne odradila

jonzetta

Mala som trosku problemy s prijmom potravi, teda pre mna to bolo skor nieco krásne... veľa som nejedla- mrkvu za deň alebo jabĺčko... takto som za dva týždne schudla 4kg. cítila som sa fajn, čo sa týkalo vzhľadu, už aj moje okolie si všimlo, že sa niečo deje...a potom som už toho mala pokrk a jediné čo som chcela bolo niečo teplé, varené do úst. dala som si polievku, potom koláče, čokoládu, rožky , asi 5 jogurtov a vôbec, všetko, čo som našla... za tri dni som všetko nabrala späť. vracať však nemôžem-nedokážem ublížiť sama sebue. preto vás prosím, ktokoľvek, kto mi môže pomôcť nájsť nejaký kompromis alebo... nerada to priznávam, ale straaaaašne by som sa zas chcela vrátiť k anorexii... vtedy som totiž bola naozaj šťastná... prosím vás, pomôžte mi niekto nejako.. nechcem byť kostra, len chcem vyzerať ako normálny zdravý človek... nie ako hnusný hroch :´(

Arweena

no nejako mi to vinko stuplo do hlavy a uz tu pisem neviem ake vylevy:)) radsej uz budem končit.Miska, drz sa a nemysli na zle veci..mozno keby sme mali kamošky, bolo by to lepsie.Tak mame aspon taketo, virtualne

Arweena

chcela by som byt sebavedoma, arogantna mrcha, ktora vie ist aj cez mrtvoly:)necitliva a nesnazit sa vyhoviet kazdemu. Vediet si povedat, ja som ja, a komu sa nepaci, nech ide do.... len povedz to matke, ktoru mas napriek vsetkemu rada

Arweena

miska ja viem, ale ona nezmeni moju matku..mozno ma nauči vediet sa nad to povzniest...lenze to sa tak lahko neda, lebo ja som prilis citliva osoba a slovami sa da najlepsie ublizit..sama skusam si to vsetko nebrat az tak k srdcu..chcem to najskôr skusit sama, psychologicku povazujem za krajne riesenie.

mis.

Arwi, to je jasné.....a psychol. nerieši len PPP, začnete riešiť najskôr problém, ktorý to všetko spustil..