Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

sorry,musela som odbehnut.
miska,mozes byt taka,vychudnuta,chora,nestastna,placuca, na infuzkach.myslis,ze su stastne? ze maju priatelov a chodia medzi ludi?len ich vyuzili na takuto propagaciu a potom odkopnu, lebo na nic ine im take chore a nepritazlive kostry nie su.
takze mas dve moznosti,ale len jedna z nich je tvojou sancou byt stastna a dostat sa z tych vycitiek.

mis.

jonzetta, ďakujééém..a vieš čo? Pôjdem aj ja cvičiť...prečo sa mi to tak strašne páči, tie štíhle postavy?:-( Aj ja chcem taká byť:-(...vyzerať tak..

jonzetta

"Pane doktore, jaké je nejlepší cvičení na hubnutí?" ptá se plnoštíhlá paní svého doktora.
"Točit hlavou napravo a nalevo," odpoví lékař.
"A kolikrát?"
"Pokaždé když vám někdo nabídne jídlo..."
......prišlo mi to ako pekný a hlavne poučný vtip... alebo skôr dobrá rada...?!

jonzetta

mis, ja ti uplne rozumiem.posledne tri dni nerobim nic ine, len zeriem a zeriem...citim sa otrasne... ale mohla by som ti poradit, ak chces, tak toto youtube.com mi docela občas pomáha... teraz mám napríklad nenormálnu chuť dať si jogurt, ale nedám si, pôjdem si radšej trocha zacvičiť... a ty sprav to isté, oki? ;)

mis.

jonzetta, začala si sa tiež prejedať? A ako ju "dostať" späť? To sama neviem, lebo neviem zastaviť terajšie prejedanie, ktoré začalo:-(...zdá sa mi to ako peklo...

jonzetta

mis., ale ako ju zasa dostať??? predtým som totiž skúšala stravovať sa vyvážene a cvičiť a schudla som 6kg za 5 mesiacov... ale nižšie to nešlo... s anou(anorexia) som schudla za 2týždne 4kg...a mama bola konečne šťastná, že jej dcéra je chudá...

mis.

iriska, problém je tento. Chcem ísť do nemocnice, aby som doma už nepriberala, aby som sa neprejedala...lenže teraz si píšem cez ICQ s kamarátkou a tá povedala, že pri podváhe priberem aj tam- na 54kg! Tak aký význam tam má ísť? Keď priberám doma, myslím na smrť, a tam by to bolo rovnaké, keby som tam mala pribrať. Ja som nad tým ani nerozmýšľala, že by som tam pribrala, keďže budem pravidelne jesť..a teraz neviem, čo robiť...

iris.

miska,to,na co si odhodlana uz nikolko dni! chyt chut za pacesy a konaj.pojde to,ak budes chciet ty! dokazes vsetko,a ak si myslis,ze nie,tak to len preto,lebo si na tom zatial vazne nezacala pracovat :))