Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

iriska, je to 34. Teraz cítim, že mi tá veľkosť není už taká, aká bola:( Ale vieš čo? Pôjdem si v pondelok kúpiť nejaké nohavice o číslo väčšie a je.

iris.

miska,tak ak mas nejaku 34 teraz,tak kup 36 a podobne. bud odhodlana byt stastna a oslobodena od takehoto zivota,potom budes spokojna aj s postavou. napr.ja som s mojou 60-62. viac ma mrzi to,co som neurobila,ako to,ci mozem mat 5 kg menej!!!
zivot sa zije zazitkami,pracou,priatelmi,vyuzitym casom,nie kilami!!

mis.

iriska, chceš byť o 10r mladšia? Prečo?:) Ja by som chcela vrátiť tých skoro 9r PPP:-( Ani poriadne neviem, ako vyzerá diskotéka, zábavy, nikdy som sa nebola baviť na nejakej chate, nemala som žiadnu výraznú lásku....celé mladé roky zničené, premárnené...ale neľutujem sa, len hovorím....lebo tu väčšina ľudí hneď pomyslí, že sa ľutujem..

iris.

kiky,pokracuj a budes volna! ty to vies.
miska,aj ty to vies.kiky ti hovori ze to ide...vies,ze ma pravdu.
mozu byt stastni ini ludia,mozes aj ty!ale zalezi to len a len na tebe.tak isto ako ja.moje stastie tiez zalezi len na mne!! uz som dost zila takto...pasivne v niektorych smeroch.a uz nebudem.rozhodla som sa,ze to zmenim,aj ked to znamena skoncit nieco,co poznam,na co som zvyknuta,a zacat nieco nove co nepoznam,coho sa mozem bať, ale tak isto nemusim. a ja nechcem mat dopredu pesimisticky pohlad.strach,vidiet len negativa,lebo sa nikdy nepohnem ani na krok vpred a budem to lutovat...o rok,dva...tak,ako teraz mozem lutovat poslednych 10 rokov.a to nechcem.bola som v niecom tak hlupa...ze teraz,s odstupom casu,by som menila hoc aj s tebou tych 10 rokov! tebe by som ich supla ,a ja by som mala o 10 menej :))))

mis.

iriska, aké máš rada kapučínko?..Práve ma napadlo, že začnem nosiť volnejšie oblečenie, nohavice, ale...tie čo som mala, keď som mala 69kg, tie sú veľké, tie čo mám teraz- rifle, nohavice, začínajú mi byť akurát, a niečo medzitým nemám:-(..a práve to by som potrebovala...treba kúpiť nové, také, v akých sa budem cítiť dobre...hmm..

iris.

tak co ti brani vazit si seba?nic. ty si seba vazis,len si to nechces priznat,lebo radsej hadzes na seba vsetko to zle,moja. klames iba seba! :))) pritom si veeelmi sikovna a schopna. ak to vsetko v sebe nevyuzijes,tak budes skodna len ty sama,moja.
aj ja si idem po caj.

mis.

iriska, možno je to pravda, že ma okolie už takúto prijalo....neviem, čo mám napísať:-(
kiky,
ajoj...držím palečky, pokračuj ďalej!!!

kiky

caute..dlho som tu nebola a ani nebudem..asi pred dvoma dnami keď som vas čitala som sa usmievala..jej konečne miška niečo pre seba robi..bolo to spravne zdrave rozhodnutie,ktore napadlo časť tvojej mysle kde ešte nie je anorexia,ktora vidi že trpiš..prijmi to a poď sa liečiť..nič nestratiš..iba ziskaš..vydrž to tam...kila nie su nič iba blbe kila..čo sa stane ak priberieš?nič..ja nechcem poučovať to si nedovolim..ale sama musiš vedieť čo je spravne..
natty:maš moj obdiv..si zlata baba
iris:si užasna
majte sa abojujte..aj ja sa snažim

iris.

ja som tiez od rana zavreta v byte :))
taka,aka si,ta davno vsetci prijali,miska, my vsetky,tvoji spoluziaci,susedia,v praci kolegyne...neexistuje dôvod,preco by si ty nemala prijat sama seba. aky je to dôvod? kto ti ho moze dat?kto ma take pravo? nik! ani rodina. ak nie je rodina spokojna so svojimi detmi,je to zvycajne preto,lebo nie su spokojni sami so sebou!