miska
určite by si chybala mnohym ludom aj ked si myslis, ze nie..sme tu len raz a nenechajme sa zlomit!lahko sa to pise, ja viem, ale treba bojovat!ved si tu niekde pisala, ze chces ist do nemocnice, tak to neodkladaj!snaz sa spravit nieco, co to zmeni a nebud zbabela ako ja. Ja neviem ist ani k po...psychologičke
ja viem no... ja mam vela kamaratov, o ktorych viem, ze by za mna dali aj zivot.. a taktiez zeby to urobila aj moja mama... skoda ze moc z toho neviem tazit... a oni by mi urcite radi pomohli kebyze to vedia... hmm ono to mozno vypada ze to mam lahsie.. a vlastne asi aj mam... keby to bolo len na mne, hned by som ti poslala veeela super ludi, pri ktorych by sa ti podarilo vyhrat ;) lebo viem aki su priatelia doleziti
Ja nikomu neubližujem. Natty, tiež mám také stavy, keď píšem sms-ky, ale píšem to preto, že to chcem zo seba dostať, nestojím o to, aby mali strach..tí dotyční ani strach nikdy nemali...
miska nerozmyslaj nad tym a nechci to!najviac tym ublizis tym, ktorych mas rada...oni sa budu do konca zivota trapit tym, ze ti v tom nezabranili a ze ti nepomohli.
inak odkial si?preco tu nie je ziadna kočka zo Ziliny?
natty
vies, ja ani nechcem vediet co bude v buducnosti radsej..uz neplanujem, zo dna na den sa ti môze zmenit vsetko.Mna tie stavy beznadeje drzia trocha viac ako hodinu..ale v tvojom veku som sa vôbec netrapila, mala som skolu, kamosky, povinnosti, zabavu atd..prislo to vsetko neskôr
Poznam to ked vedome ublizujes druhym aby ti bolo "dobre"...