Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Neviem prijať samu seba za to, čo všetko som urobila...Iriska, to si ale krásne napísala...Môžem byť rada, že vidím, počujem, chodím....nevážim si ničoho...Idem pre čajík aj ja..

iris.

ja som dnes toho tiez dost zjedla.teraz cokoladu. 2 taniere polievky, tanier pecenych zemiakov. vypila som zatial len 2 salky,tak preto si varim dalsie.hned,ako sadnem k PC,tak pijem :))) to si ma naucila ty,preto ja naoplatku ti ten cajoš musim pripomenut :))
radsej by si prijala telo bez ruky? s nejakou chorobou? popaleninami? mas zdrave telo,to je viac ako cokolvek ine! stale funguje,takze ma dobru vydrz!
vies kedy prijmes svoje telo? ked prijmes sama seba!!! taku aka si! vzacna,hodnotna,sikovna,mila a pekna!

mis.

Iriska, u mňa je proste ten problém, že neviem prijať toto telo..a čajík? Nemám..ja som dnes vlastne ešte ani nepila, ďakujem za pripomenutie..hlavne, že žerem jogurt...

iris.

no,ja tomu verim,ze ta tato ppp obera aj o energiu,aj o radost. o radost z nejakeho konicka, prace,zabavy.
ja som mala od rana navstevy! aj teraz som odprevadila brata s detmi.

iris.

pocuj,my sme tu,aby sme ta povzbudili,ale to je vsetko. ty nechces zacat nic so sebou robit,preto sa mas stale rovnako...smutne a nic sa neriesi. nechces povedat svojmu terajsiemu zivotu konecne stop? ty mozes urobit to vsetko pre seba!
mas caj? ja mam kapucino a caj sa moci v salke.vypijem jedno,a zacnem druhe.