Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Arwi, ja som strašný zbabelec. Neviem, či by som "to" dokázala..cítim, že áno, ale neviem...chcela by som to urobiť tou hladovkou...

natty

ja nevravim ze robis.. teda:D myslela som to do buducna.. ani neviem no, sa zas domotam cela :) mne stavy typu uz nechcem zit, vedia vydrzat najviac hodinu... potom ma to prestane bavit, zacnem si nadavat aka som blba.. ale za tu jednu hodinu viem tolko hovadin urobit, pisem smsky ludom o ktorych viem ze im na mne velmi zalezi, napisem im veci, co by normalny clovek nenapisal.. a robi mi dobre ze sa o mna boja, ze by za mna dali aj ruku do ohna... boooze.. taka svina ja viem byt...

Arweena

natty ved nerobim ziadne hluposti, len som nejak naladova..jeden den optimizmus a druhy by som tu najradsej nebola

Arweena

miska
mna viac trapi nas vztah s mamou ako moja blba choroba...a tiez stale myslim na brata, ktory tu uz nie je s nami:((( spravil totiz to, o čom stale vravis:((((

natty

neznasam moj net.. dopecka...
Mishka Arweena nerobte hluposti dievcata ;) vcera aj predvcerom ste boli take plne optimizmu...

mis.

V období anorexie som sa takto mizerne nikdy necítila:-(...ale jak sa to prevaluje na druhú stranu, spadla som "na hubu" rýchlosťou blesku..

mis.

Arwi, tak to sme na tom asi rovnako. U mňa tiež nie je PPP hlavný problém, i keď za 3dni som sa 2x prejedala!, to ma vyviedlo z miery, privolalo myšlienky na smrť, ale tiež je ten väčší problém inde..

Arweena

miska ani ja sa teda nechcem opijat, ale v poslednej dobe mi ten poharik pomaha..trocha sa uvolnit, lebo som stale v napati a strese..choroba nie je totiz moj jediny problem..ostatne ma trapia trocha viac

Arweena

miska neblazni, nema vyznam hladovat. chlapom sa aj tak viac pacia troska plnsie tvary ako narazat o kosti:)vzdy si to pripominam, ale moc mi to nejde...