Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

no u nas zatial neprsi, ale chysta sa:)aj ja sa pojdem vyvetrat, lebo dnes kvasim doma...hodinku-dve som spala poobede, ako taky medved:)
miska nevadi ze mas obtiahnutejsie nohavice, mne napr. vadilo ked mi začali padat, tak som si kupila zas tesnejsie...

iris.

miska,utekaj!! prevetras hlavku,pluca a bude ti fajn. si krasna a zlata, kazdy to vie,tak sa s tym zmier :))) aj zadocek mas krasny a zdravy :DDD
arwee,ahoj!ako sa mas dnes? u nas je pocasko ako v dazdovom pralese ked prsi :))

mis.

iriska, a ja viem, že o číslo stačí, veď tieto mi nie sú malé, to nie, len proste také...že mi už nepadajú...že mám v nich výraznejšie nohy už, zadok...

mis.

iriska, a preto idem radšej na prechádzku hneď, lebo za 15min. sa rozhodnem inak....ty ma už poznáš ako svoje boty!:-) Majte sa, večer prídem..pááá

mis.

iriska, si zlatučká.....po včerajšom prejedaní som si povedala, že nevystrčím nos z domu, lebo som pribrala, viem to...ale....IDEM NA PRECHÁDZKU!!!! Zoberem si mp3...Nebudem si dávať žiadne nohavice, dám si voľné tepláky, aby som to nevnímala...

iris.

miska,o cislo mozno staci.
pises velmi pozitivne. ale pozor na zmeny myslenia!
Lebo to sa nam casto stava,ze sa na nieco odhodlame,ale ak to neurobime HNED,tak to neurobime vôbec!
stale na to pamatajme! necinnost v nasich planoch,odkladanie,otalanie nas brzdi!! to musime zmenit ako prve! necakat, neodkladat.pozitivny napad uplatnit hned!

iris.

vidis,miska,ja presne pre to iste to chcem vratit,ako ty. z ineho dôvodu som premarnila,co som nemusela!! ty pre ppp,ja pre depky a negat.pohlad. a nacom mi bol dobry???? na NIC!!! absolutne na NIC!!! ani tebe PPP nie je dobra na nic! len obera o zivot...teraz myslim aj ten,o ktorom pises aj ty. o prezity zivot.vesely,naplneny,stastny. vidis,kolko toho mozes vyratat,ze nebolo? a mozno si nejaka babena s 10 kg viac povie, ked porovna tvojich poslednych 9 rokov a svojich,ze radsej aj 20 kg naviac ako vymenit za tvoj zivot s tvojou vahou.
takze to znamena,ziadna lutost,lebo to je navrat do nasich stavov,do PPP alebo apatii, ale aktivita kazda v tom,kde ju treba zamerat!!! ZMENA, to co mozeme urobit,to NEODKLADAT!!!!
(to,co plati zvlast pre mna si pisem velkym,nech mi to udiera nie len do oci,ale aj do mozgu :)) )