Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Arwi, aspoň keby som sa donútila k cvičeniu, keď stále len sedím:-(...čumím do blba:-(...Som strašný lenivec...ale vieš čo je zaujímavé? Keď nejem, tak cvičím o život, do vyčerpania, a keď sa prejedám, tak nerobím nič!!! Je to normálne? Je to choré..som padlá na hlavu...

palinnna

Miška,
s prepacenim, vyser sa na postavu!!!!!!!!!! Normalne jej to povedz, aj ja jej to hovrim, ty hnusna, sprosta myslienka na nejake ploche brucho a chude nohy, chod prec, ty ma predsa nebudes ovladat. Niekdy mi to zabera. Hlavne ked dam vsetky tie emocie zo seba von!

kaine zoe

som si dnes citala jeden zalm a Boh mi povedal: "blázni, pre svoje hriešne cesty trpeli. Zošklivil sa im všetok pokrm, dotkli sa až brán smrti. Vo svojom súžení volali k Hospodinu a On ich vytrhol z ich úzkostí. On poslal svoje slovo a UZDRAVIL ICH a z ich hrobových jám ich vyslobodil" Žalm 107,17-20 to je presne o nás bulimičkách a anorektičkách. to je slovo od Boha pre nás

kýblik

KAINE Zoe ja som verica.
PALINNKA mas uplnu pravdu-ked pomaham detom mam taky dobry pocit u srdiecka ale co mam z toho ked pomaham sebe?-ani ma nic nehreje ani mi nikto nepodakuje za prejevenu námahu

palinnna

Keine zoe
Mas pravdu, aj mna posilnuje viera v Boha a este sa chcem vyliecit pre mamu, ale tak potajomky, aby ani nevedela, ze som bulimiu mala.

palinnna

Arweenka
No, to som tu tak citala, ze sa doktori s tebou veru nemaznalu, ale u nas som nadabila na takeho mileho, a myslim, ze k nemu aj zajdem. Bola som tam, ako som spominala raz a potom same povinnosti a vyhovorky a vyhovorky... Takze musime mat asi aj stastie na lekarov.