Kyblik, ale podla mna je dobre, ze to vedia aj kolegyne, pretoze takto mas aspon taku urcitu zaruku, aj ja som sa asi len tyzden dozadu zacala vidiet ako vyziabnuta, pretoze sice to moji znami a kolegovia nevedia, ale vidim, ako na mna zazeraju a stale ma len ohovaraju, a ja naozaj vyzeram akoby som mala 15.
Miška,
veď ono to nezabera na dlho, potom by som este stale nemala ppp, ale na jeden vecer mi to minimalne zabera, bud si nadavam, aka som sprosta, alebo nedavno som si to zacala z toho zufalstva pisat na papier, vserky zle myslienky prec odo mna, uz ma nebudete ovladat. No vyzeram ako blazon! A čo, som poriadny blazon, pretoze som bulimicka.
PALINNKa mas pravdu.Keby ze nemam taku dobru psychlogicku tak neviem kde by som teraz bola.Pravda je,že aj kolegyne mi dost pomahaju.Ja sa chcem vyliečit kvoli tým ludom ktory mi strasne pomahaju
miska nie je to nenormalne..lebo ked sa preješ, tak si automaticky myslis, ze cvicit uz nema zmysel, ze aj tak neschudnest to vsetko jedlo..
A naopak ked nejes cely den, tak este naschval k tomu cvicis aby si schudla este viac... a nie je to spravne..
KTO Má CHUŤ SA STRETNÚť S KAMARáTKAMI TRPIACIMI PPP, NECH PRíDE V STREDU 14.00 DO BA NA HODžOVO NáMESTIE PRI FONTáNU. CHCEME SPOLU BOJOVAť A ZVíťAZIť NAD TOU HNUSOBOU BULIMIOU A ANOREXIOU!!!